Raskrinkavanje.ba

Coolinarika → Cuveni rezept za lecenje raka i gojaznosti prof. Mermerskog

02.07.2013
Tekst članka

Hrana za lecenje kompletnog organizma; cisti krvonosne sudove, leci srce, bukvalno obnavlja imuni sistem, cisti jetru, bubrege , sav sistem izlucivanja, takodze i probavni sistem od patogene mikroflore; poboljsava rad mozga i pamcenje; cuva od infarkta,insulta i leci do ozdravljenja osobe prezivele iste; sredstvo protiv zapalenja zglobova; najbolje sredstvo PROTIV SVIH VRSTA RAKA.Regulise telesnu tezinu.

Sastojci

  • 15 svezih, sa sjajnom korom BIO limuna
  • 12 glavica svezeg belog luka
  • 1 kg. pravog meda
  • 400 gr proklijalog zita
  • 400 gr svezih orahovih jezgra

 

Priprema

  1. 1.

     PRIPREMA PROKLIJALE PSENICE

  2. 2.

    400 gr psenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne.Posle 10-12 casova preko ciste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje.

    Posle 24 sata se dobija psenica sa klicama (duzine 1-2 mm.).

  3. 3.

    PRIPREMA LEKOVITE HRANE

  4. 4.

    Samleti zajedno proklijalu psenicu,orahe i cena belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmesati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mesati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duze mesati, pa sipati u tegle

    , koje cuvati u hladnjaku.

     Posle 3 dana je gotovo za konzumaciju.

  5. 5.

    DOZIRANJE

  6. 6.

    Ova hrana se uzima 30 min. pre dorucka, rucka,  vecere i pre spavanja.

    Za lecenje raka - uzima se na svaka 2 sata

  7. 7.

    Recept garantuje zdravlje i dug zivot; cuva svezinu tela, mladost i energiju,zato sto sadrzi sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoce.Poboljsava rad svih unutrasnjih organa i zlezda; - koje obdrzava telo zdavo

Posluživanje

Ova hrana se uzima po 1-2 kasike 30 min. pre dorucka, rucka,  vecere i pre spavanja.

Za lecenje raka - uzima se na svaka 2 sata

Članak indeksiran 18.12.2019. Zadnji put osvježen 17.05.2021.

Ocijenjeno u analizi