Raskrinkavanje.ba

Mondo.rs → DA LI JE MOGUĆE? PREDVIDEO UŽAS U TURSKOJ! Osetio šta se sprema, pre 3 dana POSTAVIO JEZIV TVIT - "Niko nije slušao..."

06.02.2023
Tekst članka

Holanđanin je 3. februara postavio objavu na Tviteru, u kojoj je najavio šta sledi u Turskoj...

Malo nas veruje u predviđanja ili proročanstva i smatra da su takve stvari neosnovane. Međutim, nažalost, u slučaju razornog zemljotresa koji je jutros pogodio Tursku, predviđanje evropskog istraživača pokazalo se tačnim, piše Slobodna Dalmacija.

Izvesni Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji je 3. februara ove godine u 13.03 na svom Tviteru objavio da će Turska, odnosno njen južno-centralni deo kod Sirije, Jordana i Libana, kako je napisao, "pre ili kasnije" biti pogođena zemljotresom jačine 7.5 stepeni Rihtera.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Frank Hoogerbeets

@hogrbe

·

Follow

Sooner or later there will be a ~M 7.5 #earthquake in this region (South-Central Turkey, Jordan, Syria, Lebanon). #deprem

Image

12:03 PM · Feb 3, 2023

 

196.8K

 

Reply

Copy link

Read 8.1K replies

Ono što je Hugerbets "predvideo", nažalost, obistinilo se, a taj deo Turske sinoć je pogodio stravičan zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, u kojem je, prema aktuelnim informacijama, poginulo najmanje 500 ljudi, dok je više od dve hiljade povređeno.

Frenk Hugerbets je takođe na Tviteru objavio da "njegovo srce ide svima koji su povređeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine, kada su se dogodili slični zemljotresi u toj oblasti“. Kako je napisao, zemljotres je predvideo na osnovu "kretanja planeta". 

Frank Hoogerbeets

@hogrbe

·

Follow

My heart goes out to everyone affected by the major earthquake in Central Turkey. As I stated earlier, sooner or later this would happen in this region, similar to the years 115 and 526. These earthquakes are always preceded by critical planetary geometry, as we had on 4-5 Feb.

5:51 AM · Feb 6, 2023

 

42.1K

 

Reply

Copy link

Read 1.1K replies

Komentari na njegov Tvit su se samo nizali "Niko nije slušao...", "Slušati šta? Pre ili kasnije nije konkretan datum. Još uvek ne možemo da predvidimo tačno vreme", "Bio si u pravu...", "Sablasno", "Probudi se. Tvoj tvit je postao viralan druže", bili su samo od nekih.

(MONDO)

Članak indeksiran 22.02.2023. Zadnji put osvježen 22.02.2023.

Ocijenjeno u analizi