Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Da li je ovo Rojters slučajno potvrdio da ADRENOHROM nije “teorija zavere”

10.03.2023
Tekst članka

Korporativni mediji su godinama agresivno poricali da Adrenohrom uopšte postoji; Rojters je slučajno potvrdio da Adrenohromska „teorija zavere“ uopšte nije teorija zavere dok je pokrivao globalističkog političkog imenovanog i osumnjičenog pedofila Džona Podestu, nakon što je Stju Pitersov tvit bacio svetlo na uznemirujući lični život saradnika Klinton-Obama-Bajden.

Rojters je ove nedelje objavio članak „provera činjenica“, pokušavajući da proveri činjenice voditelja vesti Stjua Pitersa za tvit koji je napravio sa fotografijom golog, naslikanog čoveka koji užasno liči na Džona Podestu, pored gole, oslikane žene koja liči na njegovu koleginicu demokratu visokog ranga, Valeri Džeret.

„Evo bivšeg predsednika Klintonove kampanje i sadašnjeg Bajdenovog višeg savetnika, Džona Podeste“, navodi se u Pitersovom tvitu, zajedno sa priloženom fotografijom.

Još nema reči o tome da li je ova slika snimljena pre ili nakon što je mučio i žrtvovao dete zbog adrenohroma.

Prema bezbrojnim izvorima u rasponu vekova, adrenohrom, nusprodukt adrenalinskog odgovora ljudskih bića, je vekovima uzet od mučene i terorisane dece od strane elite, sa slikama koje datiraju iz srednjeg veka i pre nego što su prikazivale ono za šta se kaže da su rituali sakupljanja adrenohroma.

Prema adrenohromskoj „teoriji zavere“, čiju je istinitost potvrdio Rojters, globalne elite, članovi kraljevske porodice i drugi moćnici koriste supstancu koju ubiraju od dece i drugih terorisanih subjekata da bi ostali mladi, zdravi i na vrhuncu svog igra.

Oni se bukvalno hrane krvlju dece.

Mnogi smatraju da sama ideja vampirizma potiče od postojanja krugova sakupljanja adrenohroma u srednjem veku i ranije.

U „proveri činjenica“ Rojters ne samo da nije uspeo da dokaže da na fotografiji nije savetnik Klinton-Obama-Bajden i osumnjičeni pedofil Džon Podesta, već su zapravo priznali da je adrenohrom stvaran, a ne neki divlja „teorija zavere“ kao što su korporativni mediji agresivno tvrdili poslednjih godina.

„Rojters nije uspeo da identifikuje čoveka na fotografiji“, priznala je publikacija u svom bizarnom članku „provera činjenica“. „Međutim, nema dokaza da pokazuje Podestu“, tvrdi Rojters.

„Adrenohrom se odnosi na supstancu crvene boje koja potiče od oksidacije epinefrina, takođe poznata kao adrenalin“, objavio je Rojters u svojoj „proveri činjenica“, pre nego što je odbacio upotrebu adrenohroma za koji kažu da definitivno postoji kao QAnon u stilu „teorije zavere“.

Piters se obratio Rojtersovoj „proveri činjenica“ i priznanju adrenohroma u emisiji Stju Petersa u sredu koju možete pronaći na njegovom Rumble kanalu Stew Peters Network – Uniparty J6 LIES EXPOSED! Fighter Calls Kimmel PEDOPHILE, Reuters Admits ADRENOCHROME Is REAL!

NultaTačka

  •  
Članak indeksiran 23.03.2023. Zadnji put osvježen 23.03.2023.

Ocijenjeno u analizi