Da li je sad jasno?! Zvaničnici PFIZER-a na saslušanju priznali sa su primili potpuno drugačije vakcine protiv COVID-a od običnog naroda

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Je li Pfizer vakcinisao zaposlenike u Australiji posebnim vakcinama?

-

 Da li je sad jasno?! Zvaničnici PFIZER-a na saslušanju priznali sa su primili potpuno drugačije vakcine protiv COVID-a od običnog naroda

SVE VESTI SVET

Da li je sad jasno?! Zvaničnici PFIZER-a na saslušanju priznali sa su primili potpuno drugačije vakcine protiv COVID-a od običnog naroda

By Mario Bojić  5. Августа 2023.

 

Portparol kompanije Pfizer priznao je da su zaposlenima u kompaniji date vakcine protiv COVID-a iz „specijalne serije“, koja se značajno razlikuje od vakcine koja se distribuira ostatku stanovništva.

Šokantno otkriće došlo je tokom saslušanja u Senatu u Australiji, kada je portparol kompanije Pfizer otkrio da je farmaceutski gigant uvezao specijalnu seriju vakcina protiv COVID-19 isključivo za svoj program vakcinacije zaposlenih.

Australijski senator Malkolm Roberts vodio je ispitivanje državnog medicinskog direktora kompanije Pfizer u Australiji, dr Krišana Tirua, i šefa regulatornih nauka, dr Brajana Hjuita, sa njegovim nasilnim ispitivanjima koja su na kraju dovela do toga da je dr Tiru priznao da zaposleni u Pfizeru nisu primili normalnu vakcinu. Gledati:

 

Vest da zaposleni u Pfizeru nisu bili vakcinisani sa redovnom vakcinom Pfizer Covid-19 koja je nametnuta javnosti ne iznenađuje s obzirom na to da je dr Ugur Sahin, izvršni direktor BioNTech, kompanije koja je radila sa Pfizerom na razvoju vakcine, priznao pred kamerom da nije primio vakcinu protiv Covida.

Prema senatoru Robertsu, Big Pharma je zaradila bogatstvo od naroda Australije zahvaljujući vladinom tvrdokornom upravljanju pandemijom koje je odobrio WEF.

BOMBSHELL: Pfizer employees were given a *special batch*… different from what was forced into the general population 🚨🚨🚨 pic.twitter.com/CDww6wxFif

— Pelham (@Resist_05) August 4, 2023

 

Senator Roberts je zahtevao da zna kakvu je ulogu Pfizer imao u vladinim odlukama da vakcine postanu obavezne za zapošljavanje i njihovo učešće u potencijalnim vladinim zabranama alternativnih tretmana kao što je ivermektin.

 

„Pfizer nije bio uključen, nije bio umešan u nametanje obaveznih vakcina… Pfizer nije bio umešan u vezi sa Ivermektinom“, rekao je dr Tiru.

Međutim, istraga je dobila sporni zaokret kada je Roberts ispitao Pfizerove poverljive sporazume o obeštećenju sa australijskom vladom, sugerišući da poreski obveznici koji su finansirali vakcinu imaju pravo da vide detalje o tome šta su kupili.

„Da li se obeštećenje koje imate sa vladom proširuje na obeštećenje u situaciji kada je radnikprimoran od strane poslodavca da se podvrgne vakcinaciji, a zatim doživi štetu? A ako imate odštetu, želim dokaz“, upitao je Roberts.

 

Dr Thiru je tvrdio da specifičnosti ovih sporazuma ostaju poverljive, prema standardnoj praksi za ugovorne aranžmane između vlade i privatnih organizacija.

„Senatore, svi sporazumi o obeštećenju između kompanije Pfizer i australijske vlade su poverljivi i o tome ne možemo da razgovaramo na ovom forumu“, rekao je Tiru.

„Zašto su poverljivi? Zato što sam kao poreski obveznik platio te injekcije iako nisam uzeo nijednu. Zašto su poverljivi? Od poreskih obveznika, 26 miliona Australijanaca. Šta kriješ?” upitao je Roberts.

Roberts je zatim doveo u pitanje Pfizer-ovu upotrebu specifične serije vakcine za svoje zaposlene koju nije testirala Uprava za terapijsku robu (TGA), na šta je dr Hjuit TVRDIO da je to urađeno kako bi se osiguralo da vakcina neće biti uzeta iz državnih zaliha.

„Pročitali smo da je vaš mandat za vakcinu koristio vašu sopstvenu seriju vakcine, posebno uvezenu za Pfizer, koju TGA nije testirao. Je li tako?” upitao je Roberts.

Dr Hjuit je tada odgovorio: „Dakle, Pfizer se obavezao da uveze seriju vakcine posebno za program vakcinacije zaposlenih, a to je bilo da se vakcina ne bi uzimala iz državnih zaliha koje se isporučivale klinikama po potrebi.“

Roberts je zatim upitao: „Da li vaš ugovor sa vladom za nabavku injekcija COVID-a uključuje klauzulu koja negira vašu odštetu u slučaju da Pfizer počini krivično delo kao što je lažno postupanje sa podacima o ispitivanju? Pitanje je jednostavno. Šta je odgovor? Da ili Ne?”

Dr Thiru nije mogao da pruži konačan odgovor kada je upitan da li je Pfizerov ugovor sa australijskom vladom uključivao klauzule koje bi poništile njihovu odštetu .

„Senatore Roberts, kao što sam ranije pomenuo, sadržaj Pfizerovog ugovora sa australijskom vladom ostaje poverljiv i nemam nikakve informacije koje mogu da pružim Komitetu u vezi sa tim“, rekao je Tiru .

NultaTačka

  •  
  •  
  •  
Članak indeksiran 18. 08. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me