Raskrinkavanje.ba

Srbija danas (.com) → DAČIĆ I NESTOROVIĆ ŠOKIRALI NACIJU! Teslin "ZRAK SMRTI" je korišćen tokom BOMBARDOVANJA SRBIJE

16.05.2020
Tekst članka

Oružje Nikole Tesle upotrebljeno je protiv njegovih Srba!

To su u "Dobro jutro Srbijo" sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Happy TV - prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

 

- Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao "zraci smrti" - naveo je ministar.

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

- "Zraci smrti" su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije "Komando Solo" koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Branislav Nestorović

Foto: Printscreen/Happy TV

Sagovornici Jovane Jeremić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

- Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta - naveo je Dačić.

Nikola Tesla

Foto: Profimedia

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

- Razarač "USS Eldridž" je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

Članak indeksiran 02.04.2021. Zadnji put osvježen 02.04.2021.

Ocijenjeno u analizi