Raskrinkavanje.ba

Dnevne → DAČIĆ I NESTOROVIĆ: Teslin “ZRAK SMRTI” je korišćen tokom BOMBARDOVANJA SRBIJE

16.05.2020
Tekst članka

– Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao “zraci smrti” – naveo je ministar.

 

Oružje Nikole Tesle upotrebljeno je protiv njegovih Srba!

To su u “Dobro jutro Srbijo” sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Happy TV – prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

– Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao “zraci smrti” – naveo je ministar.

PIJANI NIK KIRJOS NAPAO NOVAKA! Otkrio sve Mareju koji je ostao u NEVERICI: Đoković je bežao od mene! (VIDEO)

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

– “Zraci smrti” su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije “Komando Solo” koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Sagovornici Jovane Jeremić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

– Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta – naveo je Dačić.

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

kuća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

– Razarač “USS Eldridž” je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

   

(Dnevne.rs/Kurir.rs)

Članak indeksiran 02.04.2021. Zadnji put osvježen 02.04.2021.

Ocijenjeno u analizi