DANIJELA JE PRVO NJOJ REKLA DA JE SILOVANA! Anita Mančić: Prepoznala sam Lečića na tom SNIMKU!

Izvor/medij: Republika
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Glumica Anita Mančić otkrila je da odavno zna da je Danijelu Štajnfeld silovao Branislav lečić jer jopj je tako kazala mlada koleginica.

Mančićeva je, gostujući u emisiji "Uranak1" kod Jovane Joksimović ispričala kako je saznala da je osoba koju je Štajnfeldova u filmu navela kao silovatelja, Branislav Lečić.

U javnosti je nastala prava bura kada je Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu otkrila da je Branislav Lečić taj "misteriozni moćnik iz filmske industrije" koji ju je, prema njenim navodima, silovao.

VESTI PUTUJU BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

- Ne pamtim da mi je ikada kao danas bilo neprijatno. Danijela i Leka su moje kolege. Ukoliko se ispostavi da je nevin, mi ćemo stajati na istoj pozornici, radimo u istom pozorištu. A sa druge strane, kada ti mlađa koleginica kaže da je silovana, imaš ljudsku potrebu da je zaštitiš. Meni je Danijela poslala film pre premijere u Sarajavu i kazala mi da je silovana. Bila sam u šoku. Ja sam taj audio-snimak premotavala mnogo puta i pitala sam je, jer sam prepoznala sklop rečenica, da li je to Leka? I rekla mi je da jeste. Ja sa tom informacijom nisam znala šta da radim, ona nije htela da otkrije njegovo ime - kazala je Anita u jednoj emisiji i dodala:

Youtube.com/K1 Televizija

Anita Mančić

- Mislim da mi ne bi trebalo da govorimo o tome da li je to Leka, Pera ili Mika, već da govorimo o tome kada žrtve treba da se jave, kome da se jave. Ja molim sve mlade žene, koleginice, da kažu šta im se dogodilo. Da mi se obrate i ja ću ih zaštititi. Onako kako bih sebe zaštitila. Leko brani se, niko te ne osuđuje, ali ja kao žena moram da stanem u odbranu žrtve. Ne smemo da ćutimo, moramo sve da kažemo. Ne znamo kako ću se ponašati kada budem srela Leku, zaista ne znam.

Članak indeksiran 13. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me