Raskrinkavanje.ba

Glas Javnosti → DANIJELA ŠTAJNFELD TVRDI DA JE BILA SILOVANA KADA JE IMALA 13 GODINA: Psiholog utvrdio da je sve IZMISLILA, optuženi muškarac SE UBIO!

16.06.2021
Tekst članka

Glumica Danijela Štajnfeld koja je svog kolegu Branislava Lečića optužila za silovanje, tvrdila je da je bila silovana i kada je imala samo 13 godina!

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, Danijela Štajnfeld je, kada je imala 13 godina, optužila starijeg muškarca V. K. iz Ruskog Krstura za pokušaj silovanja. Posle ispitivanja, utvrđeno je da je Danijela izmislila priču.

Nekoliko godina kasnije, optuženi muškarac izvršio je samoubistvo.

Do ovih informacija se došlo od osoba koje su svedočile Danijelinom odrastanju u Ruskom Krsturu. Materijal o detinjstvu i ranoj mladosti Danijele Štajnfeld pun je neverovatnih priča, tvrde “Novosti”, a ovo je jedna od njenih priča koju prenose:

Danijela Štajnfeld, kada je imala 13 godina, optužila je znatno starijeg muškarca, lokalnog fotografa V. K. iz Ruskog Krstura, da je pokušao da je siluje.

Tvrdila je da se to desilo u njegovoj kući i da je uspela da mu pobegne.

O ovom događaju Danijela je tada pričala mnogima u selu, pa tako i svojim drugarima iz osnovne škole, koji su se zabrinuli i odlučili da slučaj prijave školi.

Nastavnici, pedagog i psiholog škole obavili su razgovore sa Danijelom i ispitali slučaj maloletne učenice koja je prijavila seksualno napastvovanje. Utvrdili da su da je Danijela izmislila celu priču. Zbog ovakvog ishoda, Danijelu su, njeni vršnjaci, počeli da ignorišu i izbegavaju.

Kako se saznaje, muškarac kog je Danijela krajem 90-tih godina obeležila kao seksualnog zlostavljača i koji je bio 28 godina stariji od nje, nekoliko godina kasnije izvršio je samoubistvo.

V. K. iz Ruskog Krstura živeo je od 1956. do 2004. godine.

(Glas javnosti)

Članak indeksiran 29.06.2021. Zadnji put osvježen 29.06.2021.

Ocijenjeno u analizi