DAVOR DRAGIČEVIĆ SE KRIJE U AMBASADI VELIKE BRITANIJE U SARAJEVU?

Izvor/medij: Infosrpska
Ocjena: Teorija zavjere Demantirano Lažna vijest
Raskrinkano u: “Obavještajni”, “diplomatski” i “nezvanični” izvori o Dragičevićevoj lokaciji

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida, za kojim je policija Republike Srpske raspisala potragu nakon incidenata počinjenih tokom protestne šetnje održane 30. decembra u Banjaluci, nalazi se u Ambasadi Velike Britanije u BiH, saznaje naš portal iz diplomatskih izvora u Sarajevu.

Prema saznanjima našeg portala, Dragičević se u ovoj ambasadi nalazi od juče, od ranih jutarnjih časova ,što i ne čudi jer je naš portal 29. decembra
objavio da je Robert Kort, šef engleske obavještajne službe (SIS) u Sarajevu, čije je predstavništvo ponovo otvoreno u BiH marta ove godine , uključen u rušenje Republike Srpske i preko pokreta “ Pravda za Davida”

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je juče potragu za šest osoba zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe “Pravda za Davida”.

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko osoba, dok su neki od izgrednika pobjegli a među onima koji su izbjegli hapšenje bio je i Davor Dragičević.

Članak indeksiran 17. 01. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me