DENZEL VAŠINGTON OBJAVIO PLAN KLINTONOVIH: Tramp sprečio rat s Rusijom i uvođenje orvelovske države!

Izvor/medij: Republika.rs
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Denzel Vašington, američki glumac, otkrio je šokantne stvari o političkim dešavanjima u Americi.

- Izborna pobeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja "orvelovske policijske države" u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku "stalno iznova" da "zaobiđu volju naroda u budućim izborima - tvrdi glumac Denzel Vašington i dodaje:

- Da  su demokrate pobedile na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih  građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome. 

Na pitanje novinara da li je veruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres je u petak on kaže: "Da, pouzdan je.  Ne moramo da znamo sve detalje da bi ukapirali o čemu se radi".

- Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je  izdat na osnovu medijskih izveštaja.  Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton - kaže Vašington.

Vašington je kritikovao novinare da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

- Odrastao sam kao demokrata. Shvatam. Znam da ima puno ljudi koji mrze Trampa sa prilično energije. Ali moraš da shvatiš da smo izbegli metak kada je  Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbegli smo rat sa Rusijom i izbegli smo stvaranje Orvelovske policijske države - ističe Vašington.

Članak indeksiran 15. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me