DENZEL VAŠINGTON OBJELODANIO PAKLENI PLAN KLINTONOVIH: Tramp je spriječio rat s Rusijom i uvođenje orvelovske države!

Izvor/medij: Volim Podgoricu
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Izborna pobjeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja “orvelovske policijske države” u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku “stalno iznova” da “zaobiđu volju naroda u budućim izborima,” tvrdi glumac Denzel Vašington.

“Da  su demokrate pobjedile na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih  građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome! “, navodno je izjavio Vašington medijima u Njujorku. Međutim, drugi mediji prenose da glumac uopšte nije dao takvu izjavu.

U tekstu se dalje navodi da je glumac izjavio: “Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda u budućim izborima”.

Na pitanje novinara da li je vjeruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres je u petak on kaže: “Da,  pouzdan je  Ne moramo da znamo sve detalje da bi ukapirali o čemu se radi”.

“Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je  izdat na osnovu medijskih izveštaja.  Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton”, kaže Vašington.

“Vi ne možete da vidite šta nije u redu s ovim? Šalite se “, prokomentarisao je on i dodao:” Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hilari Klinton? ”

Obraćajući se novinarima lično, Vašington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

 

“Odrastao sam kao demokrata. Shvatam. Znam da ima puno ljudi koji mrze Trampa sa prilično energije”, ističe Vašington.

“Ali moraš da shvatiš da smo izbjegli metak kada je  Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbjegli smo rat sa Rusijom i izbjegli smo stvaranje Orvelovske policijske države”, rekao je navodno glumac.

 

Ovo nije prvi put da poznatog glumca mediji proglašavaju pristalicom Donalda Trampa iako nikada nije rekao za koga glasa.

Članak indeksiran 15. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godinu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me