Denzel Vašington otkrio pakleni plan Klintonovih: Tramp spriječio rat sa Rusijom

Izvor/medij: BL Portal
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Izborna pobjeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja „’orvelovske‘ policijske države“ u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku „stalno iznova“ da „zaobiđu volju naroda na budućim izborima“, tvrdi glumac Denzel Vašington.

„Da su demokrate pobijedile na izborima, nikada ne bismo saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome!“, izjavio je Vašington na konferenciji za novinare u Njujorku.

„Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda na budućim izborima“, rekao je Vašington, koji je nominovan za Oskara za film „Roman Ј. Izrael“.

Na pitanje novinara da li vjeruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres u petak on kaže: „Da, pouzdan je. Ne moramo da znamo sve detalje da bismo ukapirali o čemu se radi.“

„Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je izdat na osnovu medijskih izvještaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton“, kaže Vašington, prenosi SPUTNIK.

„Vi ne možete da vidite šta nije u redu s ovim? Šalite se“, prokomentarisao je on i dodao: „Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hilari Klinton?“

Obraćajući se novinarima lično, Vašington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

„Odrastao sam kao demokrata. Znam da ima puno ljudi koji energično mrze Trampa“, ističe Vašington.

„Ali morate da shvatite da smo izbjegli metak kada je Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbjegli smo rat sa Rusijom i izbjegli smo stvaranje ’orvelovske‘ policijske države.“


(BL PORTAL)

Članak indeksiran 15. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godinu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me