Denzel Vašington ŠOKIRAO PLANETU: Tramp SPREČIO RAT protiv Rusije i stvaranje POLICIJSKE DRŽAVE

Izvor/medij: Srbija danas
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Slavni glumac o delovanju novog američkog predsednika

Izborna pobeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja „’orvelovske‘ policijske države“ u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku „stalno iznova“ da „zaobiđu volju naroda na budućim izborima“, tvrdi glumac Denzel Vašington.

Od argentinske podmornice, NI TRAGA NI GLASA: Vlada nudi 4 miliona dolara onome ko uspe da je LOCIRA

Postignut DOGOVOR: Američki Senat odobrio predlog budžeta za naredne DVE GODINE

- Da su demokrate pobedile na izborima, nikada ne bismo saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome!- izjavio je Vošington na konferenciji za novinare u Njujorku.

 

Donald Tramp

Donald Tramp

Foto: Reuters

 

- Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda na budućim -izborima- rekao je Vašington, koji je nominovan za Oskara za film „Roman J. Izrael“.

Na pitanje novinara da li je veruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres u petak on kaže: „Da, pouzdan je. Ne moramo da znamo sve detalje da bismo ukapirali o čemu se radi.“

Neće novu Kataloniju: Makron odbacuje korzikanski jezik i državljanstvo

- Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je izdat na osnovu medijskih izveštaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton- kaže Vašington.

-Vi ne možete da vidite šta nije u redu s ovim? Šalite se - prokomentarisao je on i dodao: „Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hilari Klinton?

 

Hilari Klinton

Foto: Profimedia

 

Obraćajući se novinarima lično, Vošington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

Ponovo izazvao burne reakcije: Prvo šokirao videom iz Japana, a sada je uradio NEŠTO JOŠ GNUSNIJE

- Odrastao sam kao demokrata. Znam da ima puno ljudi koji energično mrze Trampa - ističe Vašington.

- Ali morate da shvatite da smo izbegli metak kada je Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbegli smo rat sa Rusijom i izbegli smo stvaranje ’orvelovske‘ policijske države. - rekao je Vašington.

 

Članak indeksiran 15. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me