Denzel Vošington ŠOKIRAO AMERIKU: Tramp je sprečio rat s Rusijom i uvođenje orvelovske države Klintonovih!

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Obraćajući se novinarima lično, Vašington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci

Izborna pobeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja "orvelovske policijske države" u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku "stalno iznova" da "zaobiđu volju naroda u budućim izborima", tvrdi glumac Denzel Vošington.

 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

- Da su demokrate pobedile na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome! - navodno je izjavio Vašington medijima u Njujorku.

Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda u budućim izborima - rekao je Vašington, koji je upravo bio nominovan za Oskara za film "Roman J. Izrael."

 

Vošington smatra da je Trampova pobeda na izborima sprečila uspostavljanje 'orvelovske policijske države

Vošington smatra da je Trampova pobeda na izborima sprečila uspostavljanje "orvelovske policijske države"FOTO: AP/WIN MCNAMEE

Na pitanje novinara da li je veruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres je u petak on kaže: "Da, pouzdan je. Ne moramo da znamo sve detalje da bi ukapirali o čemu se radi".

- Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je izdat na osnovu medijskih izveštaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton - kaže Vašington.

 

Vi ne možete da vidite šta nije u redu s ovim? Šalite se- prokomentarisao je on i dodao:

 

Hilari Klinton

Hilari KlintonFOTO: FONETAP

- Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hilari Klinton? 

Obraćajući se novinarima lično, Vašington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

- Odrastao sam kao demokrata. Shvatam. Znam da ima puno ljudi koji mrze Trampa sa prilično energije - ističe Vašington.

- Ali moraš da shvatiš da smo izbegli metak kada je Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbegli smo rat sa Rusijom i izbegli smo stvaranje Orvelovske policijske države - rekao je glumac.

 

Članak indeksiran 16. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 9 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com