Raskrinkavanje.ba

Detaljno → DETE (2) ISPALO OCU IZ NARUČJA NA POKRETNIM STEPNICAMA: Stravična TRAGEDIJA, mališanu nije mu BILO SPASA! (VIDEO)

15.11.2021
Tekst članka

Prema navodima lokalnih medija, zvaničnici su saopštili da je otac držao mališana na rukama i da je stao na stepenice da bi sišao sprat niže kada je iznenada izgubio ravnotežu i ispustio dečaka

Dečak star samo dve godine poginuo je nakon što je ispao ocu iz naručja na pokretnim stepenicama u tržnom centru u Koloradu.

Stravična nesreća dogodila se u nedelju u tržnom centru u Aurori, nedaleko od Denvera, a mališan je u ponedeljak podlegao povredama.

Prema navodima lokalnih medija, zvaničnici su saopštili da je otac držao mališana na rukama i da je stao na stepenice da bi sišao sprat niže kada je iznenada izgubio ravnotežu i ispustio dečaka.

 

Očevici kažu da su čuli krike i da su vlasnici radnji pojurili da detetu pruže pomoć. Prema navodima zvaničnika sve se tretira kako nesrećan slučaj.

Nakon stravične nesreće naređeno je da se isključe eskalatori u tržnom centru, a mnogi kupci nisu ni bili svesni tragedije koja se dogodila.

– Gledao sam cipele u jednom radnji kada sam čuo ženu kako urliče. Odjednom je proleteo radnik kraj mene pozivajući pomoć na telefon. Tada još nisam znao šta se dogodilo – rekao je Cezar Solorazano koji se kobnog dana zadesio u tržnom centru.

Članak indeksiran 19.11.2021. Zadnji put osvježen 19.11.2021.

Ocijenjeno u analizi