DODIK HITNO IZOLOVAN! Bore mu se za život, TUGA U SRPSKOJ!

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, Miloradu Dodiku se ne “bore za život”

-

Danas ggovorimo malo o domaćim političarima, koji jednostavno sa svojim ponašanjem ljuljaju cijelu BH scenu, sa svojim kontroverznim izjavama, ajedan od onih koji su pri samom vrhu po tom segmentu jeste svakako član predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik. 

Njegova politička karijera traje preko 25 godina, i čovjek je jednostavno od samog starta, bio poseban na neki svoj način. Uvijek je imao i više nego kontroverzne izjave koje su potresale domaču scenu, a posebno se to osjetilo u Bosni i hercegovini. Dolazio je u konflikt i sa Međunarosnom zajednicom, a i kao takav opet je uspjevao da se domogne pobjede na svim mogućim izborima u Republici Srpskoj. 

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vjeruje se da mu niko ništa ne može u toj zemlji, a to pokazuju i rezultati izbora svake godine u ovoj zemlji, Nije tajna da se on jako dobro pazi sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. To poznanstvo i prijateljstvo nije samo p opitanju 2 države, nego se njih dvojica vole i paze i na privatnom planu. Jako često su jedni kod drugih u privatnim posjetama, i to tako traje još dok je Aleksandar Vučić bio samo stranački lik, a ne predsjednik. 

Danas na žalost dolaze jako teške vijesti iz Bosne i Hercegovine, jer je Milorad Dodik pozitivan na covid 19. On je bio u kontaktu sa jednom osobom, koja je pozitivna, pa je sada preporuka doktora da bude 15 dana u izolaciji, jer što je sigurno, sigurno je. 

 

Članak indeksiran 23. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me