DOGODILA SE UŠASNA NESREĆA KOJU SU OD NAS SAKRILI: CERN naucnici priznali da su greškom još 2012. promenili našu stvarnost i budućnost

Izvor/medij: Webtribune
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: CERN-ov direktor nije rekao da smo od 2012. svi u "alternativnoj stvarnosti"

Naučnici iz Evropske organizacije za naučno istraživanje (CERN), su priznali da su ukinuli svet kakav poznajemo 2012. godine, dok su sprovodili eksperimente na “Higs- bozonskoj” čestici.

Tokom konferencije u laboratorijskoj zgradi u Švajcarskoj, nekoliko ključnih naučnika se izvinilo za ono što nazivaju “užasnom nesrećom koju su tek sad spoznali”.

 

Otkrivanje čestice je bio važan trijumf, međutim, nedavni eksperimenti sprovedeni od strane “LHC” tima su potvrdili, da ne samo da su pažljivo posmatrali česticu sa “Higs- bozonom”, već su i nesvesno prebacili celu planetu u alternativnu stvarnost, na taj način prekidajući prethodni model.

cern

“Nama je zaista žao zbog ovog celog nereda, ali smo slučajno prouzrokovali kraj sveta pre sedam godina”, počeo je direktor CERN-a Rolf-Diter Hjuer“, da, zeznuli smo, i znamo da je ovo verovatno teško razumeti, ali sada, niko od nas tehnički ne postoji. Nisam siguran da li je iko od vas primetio čudna dešavanja tokom proteklih nekoliko godina, ali mi smo se prebacili u paralelni univerzum”, rekao je on, tad vec jezivo tihom auditorijumu, “Tramp, besmisleni ratovi, sve veći broj viđenih NLO-a, nepredvidivi šabloni klimatskih uslova, sve je to naša krivica i nama je vrlo žao sedam i po milijardi ljudi koji sada žive ovde”.

 

Tim naučnika je sa nervozom upozorio, da ce biti i više “ludih dešavanja” u budućnosti, urgirajući na populaciju planete da ostane oprezna u ovoj delikatnoj dimenziji.

“Sad, mi ne govorimo da je invazija čudnih vanzemaljskih bića izvesna, ali ako bi se mogli pripremiti na takvu stvar, to bi bilo sjajno”, zakljucio je Hjuer i brzo napustio konferenciju u pratnji oružane bezbednosti.

Da ne bude greške, napominjemo da je ovo vest od 16. januara 2018.

Webtribune.rs

 

 

Članak indeksiran 22. 01. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me