Đoković pravi hotel u Visokom

Izvor/medij: Poslovne novine
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Novak Đoković ne gradi hotel u Visokom

Novak Đoković okreće se hotelijerstvu, a njegov prvi hotel biće u Visokom. Prošlonedjeljni boravak u BiH, Nole je iskoristio da ponovo napuni baterije na bosanskoj piramidi Sunca i u tunelima Ravne ispod nje, ali i da bi finalizirao kupovinu zemljišta na kojem će graditi smještajno-ugostiteljski objekat.

“Novak se oduševio mjestom Visoko, bosanskom piramidom i tunelima ispod nje, za koje kažu da dva sata provedenih u njima mijenjaju sedam dana oporavka na planini. On je to lično iskusio ljetos, poslije preležane korone, jer se munjevito oporavio i počeo da se osjeća bolje i fizički i duhovno. Odmah je osvojio CinCinati masters, a osvojio bi i US open da mu nije desila situacija sa pogađanjem sudije. Tada je čvrsto riješio da bosansku piramidu i njenu snagu približi svima. Zato je kupio plac u Visokom, na kojem namjerava da gradi hotel. Biće to moderan i luksuzan objekat, ali će cijene biti pristupačne da bi u njemu mogao da boravi i naš običan čovjek. Recimo, smještaj za djecu će biti potpuno besplatan“, otkriva izvor Telegrafa blizak Novaku.

Đoković je pozvao sve sportiste da posjete bosansku piramidu Sunca te tunele Ravne.

“Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje. Ima nekoliko mjesta u životu koje sam posjetio gdje se osjećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene”, govorio je Đoković koji je prvi put stigao sa roditeljima, a drugi put sa suprugom.

Članak indeksiran 29. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me