Đoković u Visokom gradi hotel: "Bit će to moderan i luksuzan objekat"

Izvor/medij: Sportsport
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Novak Đoković ne gradi hotel u Visokom

Prvi reket svijeta po drugi put je boravio u gradu sa piramidama

Po drugi put u par mjeseci prvi reket svijeta Novak Đoković je posjetio BiH, tačnije Visoko.

Oduševljen je bh. gradom sa piramidama, a domaćin mu je bio Semir Osmanagić.

Đoković je pozvao sve sportiste da posjete bosansku piramidu Sunca te tunele Ravne, a kako piše srbijanski telegraf, popularni Nole je finalizirao kupovinu zemljišta na kojem će graditi hotel.

“Novak se oduševio mjestom Visoko, bosanskom piramidom i tunelima ispod nje, za koje kažu da dva sata provedenih u njima mijenjaju sedam dana oporavka na planini. On je to lično iskusio ljetos, poslije preležane korone, jer se munjevito oporavio i počeo da se oseća bolje i fizički i duhovno. Odmah je osvojio CinCinati masters, a osvojio bi i US open da mu nisu smkestili skandal sa pogađanjem sudije. Tada je čvrsto riješio da bosansku piramidu i njenu snagu približi svima. Zato je kupio plac u Visokom, na kojem namjerava da gradi hotel. Biće to moderan i luksuzan objekat, ali će cijene biti pristupačne da bi u njemu mogao da boravi i naš običan čovjek. Recimo, smještaj za djecu će biti potpuno besplatan“, otkriva izvor Telegrafa blizak Novaku.

“Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene“, govorio je Đoković koji je prvi put stigao sa roditeljima, a drugi put sa suprugom.

Članak indeksiran 29. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me