Raskrinkavanje.ba

Vidovdan → Doktor Nestorović: Američki zrakoplovi koristili su Tesline zrake smrti u bombardiranju SRJ i Srba u Bosni

18.05.2020
Tekst članka

Gost u jednoj od emisija "TV Happy", član Kriznog štaba Vlade Srbije u borbi protiv virusa korone, prof. Dr. Branimir Nestorović tvrdio je da su američki zrakoplovi koristili oružje izrađeno prema Teslinim nacrtima tijekom sukoba u BiH, bombardiranja SR Jugoslavije 1999. godine, kao i tijekom raketiranja Iraka.

"Tijekom sukoba u Bosni djelovao je avion" komandosa solo " američke avijacije . Emitirao je valove koji uzrokuju depresiju i slabost i koji prisiljavaju vojnike da bace oružje i napuste frontu ", rekao je Nestorović.

Prema Nestorovich, na technotronic oružje  koje ima mogućnost kontrole svijesti uz pomoć elektromagnetskih valova, poznatiji kao „zraka smrti”, a koji je izumio Nikola Tesla, je kriv za „odlazak vojnika iz prednje”  ,  javlja  Blic.

Da su takvi navodi istiniti, zaključio je i Nestorovićev sugovornik iz emisije, ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić.

"Tesla je patentirao mnoge stvari od energije do medicine, njegov je izum elektromagnetski štit od raketnih napada, a kažu da je sustav HAARP, koji utječe na ljudsko ponašanje i zdravlje, napravljen uz pomoć  Teslinog dizajna ", dodao je Dačić.

Inače, Nestoroviću ovo nije bilo prvi put da govori o  Nikoli Tesli . Ranije je govorio o svom projektu prema kojem će predmeti, ali i ljudi, biti poslani u bliskoj budućnosti.

"O događaju je snimljen znanstveno-fantastični film, ali nije fantastičan. Brod se zvao američki Eldridge, razarač. Taj je brod poslan šest sati u budućnost. Taj eksperiment nije ispao dobro, jer je većina mornara stradala, a brod se čudno vratio. Zvuči kao čista  znanstvena fantastika , ali tko je znatiželjan, neka upiše u Google "US Eldridge" i "Tesla". Tesla je bio protiv nastavka tih eksperimenata, prekinuo ga je i uništio svu dokumentaciju. Iako, prema teorijama zavjere, Tesla nije uništio svu dokumentaciju i da je velik dio te dokumentacije pao u ruke  Trumpovog ujaka . John Trump bio je poznati fizičar. Neko je vrijeme radio i na Harvardu i u Princetonu, a kažu da se ta tehnologija potajno proizvodi u bivšem Sovjetskom Savezu, a sada u Rusiji ", rekao je Nestorović za TV Prva.

Članak indeksiran 02.04.2021. Zadnji put osvježen 02.04.2021.

Ocijenjeno u analizi