Raskrinkavanje.ba

Novi → DOKTOR NESTOROVIĆ OTKRIO: Ova bakterija izaziva rak, a sa 2 sastojka iz kuhinje, možete je se riješiti za 6 nedjelja

16.07.2021
Tekst članka

Većina ljekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će spriječiti komplikacije. E to nije tačno

Svako od nas u svojoj kuhinji ima ove četiri stvari čija primena pokriva većinu bolesti današnjice, kaže prof. dr Branimir Nestorović. On je objasnio kako napraviti kombinaciju začina koje svakodnevno koristimo da bi liječili konkretnu bolest.

“Sa bijelim luko, i origanom izliječio sam veliki broj ljudi koji su imali infekciju mokraćnih puteva, ta kombinacija leći eširihiju koli, koja ne mođe da se leći antibioticima. Bijeli luk je potpuno naučnofantastična biljka. On je antitumorski agens, najbolji antibiotik na svijetu…Bijeli luk je toliko jaka supstanca da ih bijeli luk drži odvojeno. U jednom čenu drži alin a u drugom čenu drži enzim alinazu. Vi kad pojedete dva čena oni se spoje i nastaje aktivna supstanca”, objađnjava doktor i dodaje:

cesnjak-1

“Ulje od divljeg origana sadrži supstance koje su izuzetno antibakterijske. Kod pacijenata koji imaju problema sa upalom pluća, zvanično odobrena dopunska terapija je origano. Takođe ima odlićno dejstvo protiv kandide u crijevima, jer se zloupotrebljavaju antibioticima sa timijan i origano 6 nedjelja, kandida ne može da preživi. Kandida kad se namnoži može da napravi karcinom, istiće Nestorović,prenosi Alo.

On takođe preporučuje upotrebu lovora kod infekcija, jer je između ostalog i dobar antiperitik, dobro skida temperaturu, kao i crna kafa.Za biber kaže da najbolji efekat na umirenje upalnih stanja ima ako se uzima sa ljutom papričicom.

Prema njegovim riječima propolis je izvanredna stvar koji u sebi sadrži 64 prirodna antibiotika i nema bakterije koja je rezistentna na to.

“Antibiotike treba da koristimo za ono za šta su namjenjeni, a to su bakterijske infekcije. U pedijatriji je to od 2 do 4 odsto infekcija, sve ostalo su virusi. Respiratorne infekcije su bolesti koje prolaze same od sebe. Gnojna angina prolazi sama od sebe liječena ili ne liječena. Većina ljekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će spriječiti komplikacije. E to nije tačno. Bilo bi super – imate kijavicu uzmete antibiotik i ne dobijete upalu pluća. Niko onda ne bi imao upalu pluća, ali to ne ide tako. Postoji samo jedna bolest gde preventivno vredi davati antibiotike a to je grip. Tu može da se da antibiotik jer se onda smanjuje za 25 odsto šansa za dobijanje zapaljenja pluća”, kaže dr Nestorović.

  

 

Članak indeksiran 20.01.2023. Zadnji put osvježen 20.01.2023.

Ocijenjeno u analizi