Raskrinkavanje.ba

Globalni portal → DOKTORI SU GA OTPISALI: Ovaj čovek je pobedio 2 tumora, evo šta je pio!

04.04.2018
Tekst članka

Iako su mu lekari davali male šanse da preživi, Božo je odlučio da se ne preda.

Bjelopoljac Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, posle 10 godina borbe za život i operacija čak dva kancera, na grlu i na plućima, može da odahne.

Iako su mu lekari davali male šanse da preživi, Božo je odlučio da se ne preda. Isposničkog izgleda, sa malo nade za oporavak, informisao se o bolesti i načinu lečenja, usput ne zaobilazeći ni narodne lekove.

“Sve smo radili da mu olakšamo bolest, da mu pomognemo. Šta god da sam čula, spremala sam, pokušavala na sve načine da ga izvučemo iz smrti…” , priča njegova supruga Bosiljka.

Božo je promenio i način ishrane, odbacio je cigarete i alkohol, a vodu za piće zamenio je surutkom i čajevima. Uz propisane lekove, koristio je mlade cvetove jele, i med od maslačka. Recept za lek od kojeg se Božo oporavio i počeo da radi nije tajna, kaže njegova supruga.

“Koren od maslačka se iščupa, treba paziti kad se čupa da se čitav koren iščupa, da iz njega ne istoče lekoviti sokovi. Na četiri litra vode stavim šaku korena, to se zagreje do ključanja, minut samo. Ostavi se da odstoji desetak minuta i procedi. Po jednu kašiku meda u to i pije se – rekla je Bosiljka.

Svima koji obole od ove opake bolesti, Božo poručuje da slušaju savete doktora, ali i da uzimaju prirodne lekove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Članak indeksiran 25.07.2018. Zadnji put osvježen 25.07.2018.

Ocijenjeno u analizi