Raskrinkavanje.ba

Internet provale → Doktorica Stanković otkrila način kako da smršate velikom brzinom: Nemojte masnu hranu i šećer izbacivati – uradite sljedeće

04.11.2022
Tekst članka

Moramo da kažemo kako razni faktori u našem životu utiču na naš izgled, ne samo na to da li smo gojazni ili mršavi, rekla je doktorica Stanković Veroslava . Ona ističe da se prije svega niko ne smije bazirati na fizički izgled, niti jedan čovjek, sako treba da prvo hrani svoju dušu a kada vam je duša mirna onda ćete sigurno lijepo izgledati.

Kada ste pod stresom ,nemojte pokušavati da svoj izgled dovedete u bilo kakav red, jer nežete uspjeti. Ona kaže da koža izgleda starije, da se javljaju sijede dlake, i slično, sve od stresa. Od stresa se nakuplja voda u tijelu, od stresa možete da budete gojazniji ili naglo mršavite.

Ona kaže da jeste naravno bitno da izbacite iz vaše izhrane namirnice koje goje, ali bitnije od svega toga je da  izbacite stres iz svog života kako bi bilo koja dijeta ili neki režim izhrane imali funkciju. Da li se slažete sa njenim riječima? Da li smatrate da je stres presudan?

Članak indeksiran 09.11.2022. Zadnji put osvježen 09.11.2022.

Ocijenjeno u analizi