Doživotna robija prvom čovjeku Kosova – Tačiju! Kosovar zaplakao u sudnici koliko ga grlo nosi, EVO šta mu je rekao sudija Smit (FOTO)

Izvor/medij: Super Čarobni Svijet
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest

Vjerujemo da ste zasigurno preplavljeni stalnim nemirima na Balkanu koji traju posljednjih 35 godina. O ovoj se temi puno raspravlja, a netolerancija među narodima utjecala je na sve sfere društva. Sveto trojstvo između kojih neprestano bode ono su između Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Neriješena pitanja nakon rata 1992.-1995. Međutim, Srbija ima još jednog snažnog političkog protivnika, a to je zasigurno Kosovo s kojim se svađa posljednjih 100 godina. Nijedna strana ne želi popustiti, a oni koji najviše pate sasvim su obični ljudi s obje strane. Ovih dana Hashimu Thaciju sudi se u Haagu, a jučer se obratio i vrhovni sudac Smith, koji je rekao da je Thaci trebao biti već davno priveden.

Već tada bi dobio doživotnu kaznu, koja bi sigurno izravnala neke račune i znatno smirila srpsku stranu. Ovaj put se na službenoj web stranici Haaškog suda osvrnuo na rad suda, jer je sada Thaci mogao komotno “pasti u zemlju”, što ne bi bio prvi put.

Također je izjavio da je Thaci sada mogao utjecati na cijelo suđenje, prijetiti i ucjenjivati ​​same svjedoke, pa je prema njemu sve to trebalo završiti mnogo ranije i donijeti Haaškom sudu. Što mislite, kako će završiti cijeli ovaj proces suđenja Hashimu Thaciju?

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me