Dr Antonijević: Ovo je glavna razlika između vakcinisanih i nevakcinisanih

Izvor/medij: i1 info
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Neslani vic “Ivermektin doktora”: Nevakcinisani ipak imaju veći rizik od zaraze, hospitalizacije i smrti

Prava je retkost da na TV-u vidimo bilo koga ko ima drugačiji stav ili mišljenje od onog koje zahteva sistem, ali desi se da ponekad neko “zaluta” i u tom jednom gostovanju potpuno dominira kako sa stavom tako i sa logikom.

Ovog puta je potpunu dominaciju nad provakserskim kolegama izvršio dr Borislav Antonijević koji je gostovao u jutarnjem programu televizije K1 kod poznate voditeljke Jovane Joksimović.

Antonijević je gostovao zajedno sa još dvoje kolega sa prosistemskim stavovima koji su nakon njegovog pitanja i njegove konstatacije ostali bez teksta, tačnije niko od prisutnih nije imao ni odgovor, niti je imao snage da se nadoveže nakon što je dr Antonijević postavio logična pitanja i dao kratak, ali ubitačan i sasvim logičan odgovor.

“Koja je razlika između vakcinisanih i nevakcinisanih?”- počeo je Dr Antonijević

“Mogu li vakcinisani i nevakcinisani da obole od kovida? Mogu. Mogu li vakcinisani i nevakcinisani da prenesu kovid? Mogu. Mogu li vakcinisani i nevakcinisani da se razbole od kovida? Mogu. Mogu li da završe u bolnici? Mogu. Mogu li da završe na respiratoru? Mogu. Mogu li umreti vakcinisani i nevakcinisani? Mogu. Pa u čemu je onda razlika?” – pitao je doktor.

“Prava razlika je što nevaksinisani ne mogu da umru od vakcine”- zaključio je on, a gledaoci su prisustvovali neviđenoj tišini kakva se nikada do sada nije desila u nekom od programa na TV-u.

Članak indeksiran 24. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me