Raskrinkavanje.ba

Pravda → ДР НЕСТОРОВИЋ УПОЗОРАВА: Ова бактерија изазива рак! Са ова 2 састојка, можемо је се решити за 6 недеља!

08.03.2021
Tekst članka

Свако од нас у својој кухињи има ове четири ствари чија примена покрива већину болести данашњице, каже проф. др Бранимир Несторовић. Он је објаснио како направити комбинацију зачина које свакодневно користимо да би лечили конкретну болест.

"Са белим луко и ориганом излечио сам велики број људи који су имали инфекцију мокраћних путева, та комбинација лећи еширихију коли, која не мође да се лећи антибиотицима. Бели лук је потпуно научнофантастична биљка. Он је антитуморски агенс, најбољи антибиотик на свету...Бели лук је толико јака супстанца да их бели лук држи одвојено. У једном чену држи алин а у другом чену држи ензим алиназу. Ви кад поједете два чена они се споје и настаје активна супстанца", објађњава доктор и додаје:

"Уље од дивљег оригана садржи супстанце које су изузетно антибактеријске. Код пацијената који имају проблема са упалом плућа, званично одобрена допунска терапија је оригано. Такође има одлићно дејство против кандиде у цревима, јер се злоупотребљавају антибиотицима са тимијан и оригано 6 недеља, кандида не може да преживи. Кандида кад се намножи може да направи карцином, истиће Несторовић. Он такође препоручује употребу ловора код инфекција, јер је између осталог и добар антиперитик, добро скида температуру, као и црна кафа.За бибер каже да најбољи ефекат на умирење упалних стања има ако се узима са љутом папричицом.

Према његовим речима прополис је изванредна ствар који у себи садржи 64 природна антибиотика и нема бактерије која је резистентна на то.

"Антибиотике треба да користимо за оно за шта су намењени, а то су бактеријске инфекције. У педијатрији је то од 2 до 4 одсто инфекција, све остало су вируси. Респираторне инфекције су болести које пролазе саме од себе. Гнојна ангина пролази сама од себе лечена или не лечена. Већина лекара и пацијената мисли да ако узме антибиотик да ће спречити компликације. Е то није тачно. Било би супер – имате кијавицу узмете антибиотик и не добијете упалу плућа. Нико онда не би имао упалу плућа, али то не иде тако. Постоји само једна болест где превентивно вреди давати антибиотике а то је грип. Ту може да се да антибиотик јер се онда смањује за 25 одсто шанса за добијање запаљења плућа", каже др Несторовић.

Članak indeksiran 20.01.2023. Zadnji put osvježen 20.01.2023.

Ocijenjeno u analizi