Dr Nestorović: Možda će muškarci koji se vakcinišu želeti da zamrznu spermu je jeziva rečenica VIDEO

Izvor/medij: Theworldnews
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Branimir Nestorović nastavlja dezinformisati o pandemiji Covid-19

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostujući na TV Prva otkrio je da nije izričito protiv vakcina iako razloga za sumnju u kvalitet istih ima, ali i otkrio koja vakcina je njegov favorit.

Foto: Printskrin/Prva TV

DENIAL OF RESPONSIBILITY!
ALL RIGHTS OF THIS PICTURE RESERVED TO HTTP://WWW.B92.NET/
TO REMOVE THIS PHOTO WRITE US [email protected]

Foto: Printskrin/Prva TV

"One su kao odobene, a nisu ododbrene. Odobrene su po hitnoj proceduri zbog toga što je epidemija. Ovo vakcinisanje po svetu je praktično još uvek nastavak kliničkih studija. Mi i dalje nemamo dokaza da Fajzerova vakcina štiti od težih oblika blesti, a nemamo ni dokaza da smanjuje transmisiju virusa. I na njihovom sajtu piše da se proces testiranja vakcine završava 1. juna. I ono što piše 'Možda će muškarci koji se vakcinišu želeti da zamrznu svoju spermu jer postoji pitanje fertiliteta' je jeziva rečenica, a onda dalje stoji da 'nije ispitivan uticaj na trudnoću jer nisu završene studije na miševima'", upozorava dr Nestorović.

On lično više veruje u rusku vakcinu.

"Sviđa mi se što su se udružili sa Oksford/AstraZenekom jer je ta ekipa ozbiljna ekipa. Oni su imali medijski peh kad je jedan njihov dobrovoljac umro, a uopšte nije dobio vakcinu za koronavirus nego za meningitis, pa je to dobilo neverovatne razmere. Kad bi morao da biram ipak bi izabrao rusku. Ova verzija sada je dosta usavršena u odnosnu na onu u aprilu mesecu. Kod Biontekove vakcine je mnogo nepoznanica i nećemo videti neka neželjena dejstva još dugo vremena. Ona je odobrena sa dva meseca praćenja, a to je baš kratko".

Prema njgovim rečima u suštini svega je politika jer su Rusi nudili svoju vakcinu i tehnologiju UN i celom svetu, a ovi nisu hteli ni da razgovaraju.

"E sad kad je jedna grupa naučnika iz Oksforda i iz Amerike rekla da je vakcina vrlo ozbiljno pravljena onda su ih napljuvali najstrašnije. Rusija je opet glavni neprijatelj Zapada. Opet se čuju neke ratne trube, tako se ruska vakcina negira. Praktično je ista tehnologija ruske i oksfordske vakcine i shvatam to udruživanje kao način da Rusi uđu na tržište".

A kako se po njegovom mišljenju Srbija pokazala do sada u borbi sa vursom saznajte u video-prilogu:

Football news:

Agent about Wendel in Zenit: A risky deal, may not be justified

Shevchenko about Ukraine at Euro 2020: Goal-minimum-exit from the group

Tottenham are Interested in Southampton's top scorer Ings. He has 7 goals in 13 Premier League games

Midfielder Loko Berkovskiy focuses on de Bruyne: I give passes more often, I don't hit many goals, but I draw conclusions

Ex-coach Genoa Nicola took charge of Torino

Lampard on 8th place Chelsea: I can handle the pressure

Wegorst-the first in the history of Wolfsburg to score 12 goals in the 1st round of the Bundesliga. He is in the top 3 of the goalscoring race

SOURCEhttps://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2020&mm=12&dd=26&nav_id=17

Članak indeksiran 09. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me