Raskrinkavanje.ba

Vaseljenska.net → Др Питер МекКала: Могући број жртава ковид вакцина „већи него у рату“

14.04.2022
Tekst članka

Према подацима Система за пријављивање нежељених дејства од вакцине, по добровољном примању ковид вакцина умрло је 12.000 Американаца. То је горе него у рату. То је горе него у највећем броју ратова, рекао кардиолог и епидемиолог.

Говорећи прошле седмице на скупу у организацији удружења љекара, здравствених радника, проповједника, правника и грађана OPTIMIST (Offering Preventive Therapeutic Interventional Medicines Increasing Safety & Trust), кардиолог и епидемиолог Питер МекКала (Peter McCullough) објаснио је да нови научни радови упућују на закључак да би број умрлих од ковид вакцина могао бити знатно виши од оног пријављеног преко америчког система за пријављивање нежељених дејстава вакцина VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System).

„Према подацима VAERS-а, по добровољном примању ковид вакцина умрло је 12.000 Американаца. То је горе него у рату. То је горе него у највећем броју ратова“, додавши да „у 86 одсто случајева извјештаји потичу од љекара, медицинских сестара или здравствених радника, по чијем мишљењу је узрок проблема вакцина.“

„Знамо да су код људи код којих је у Аустрији и Њемачкој вршена аутопсија по вакцинацији нађени трагови вакцине свуда у тијелу – у мозгу, срцу, коштаној сржи, репродуктивним органима, лимфним чворовима. То је први пут. Примјера ради, никад нисмо имали вакцину која доспијева у мозак човјека. Никад нисмо имали вакцину која доспијева у срце човјека. Ова запажања су веома узнемирујућа.“

Читав догађај (снимак у трајању од 3:18:04, при чему усљед кашњења скуп почиње од 22:07 на снимку – нап. Стања ствари) можете погледати овде:

Članak indeksiran 18.05.2022. Zadnji put osvježen 18.05.2022.

Ocijenjeno u analizi