Raskrinkavanje.ba

Epoha → Dr. Roger Hodkinson – Svjedočili smo najvećem ubojstvu ikad u povijesti medicine

17.12.2022
Tekst članka

Kanadski patolog Roger Hodkinson pun je osvete, kako je rekao, jer liječnike drži odgovornima za sve ono što su ljudi morali pretrpjeti samo zbog toga što su liječnici slušali političare i farmaceutske divove, a ne pravila svoje struke koja bi njima trebala biti iznad svega i uvijek na prvome mjestu. Evo kojim se riječima kanadski patolog Roger Hodkinson obrušio na liječnike i njihovo ponašanje tijekom pandemije u razgovoru s Robertom Vaughanom za ‘Just Right Media’:

  • Robert Vaughan upitao je Hodkinsona – trebamo li oprostiti i zaboraviti sve što se dogodilo? 

Vidno ogorčeni Roger Hodkinson koji je inače poznat po tome da nema dlake na jeziku, odgovorio mu je sljedećim riječima:

„Apsolutno ne. Ni govora. Pun sam želje za osvetom. Ja sam osvetoljubiv. Nije vrijeme da se kaže „oprosti“. Vrijeme je da se ova kopilad strpa u zatvor. Vidjeli smo najveće ubojstvo. Ja to zovem veliko ubojstvo. Svjedočili smo najvećem ubojstvu ikad u povijesti medicine, direktno zbog intervencije ovih idiota (misli na političare, op.a.) u zdravstvenu skrb.

I liječnici su ti koji su uglavnom krivi, jer su dozvolili vladinim dužnosnicima da utječu na to kako će tretirati svoje pacijente, što se nikada, ali nikada prije nije dogodilo. Prvo pravilo kojeg bi se svi medicinski djelatnici morali držati – ne nanosi nikome štetu, a drugo, sjeti se da mora postojati informirani pristanak – dakle pacijent mora biti informiran o svemu i mora pristati na liječenje.

Znajući sve to – pitam ih – kako možete to učiniti? Kako možete pogledati u oči jedne trudnice i reći joj da je ovaj eksperimentalni proizvod siguran? Kako to možete učiniti kao liječnik? Ne! To se ne smije činiti. Svatko, bilo koji liječnik koji je to učinio trebao bi biti u zatvoru.“

 

Članak indeksiran 03.04.2023. Zadnji put osvježen 03.04.2023.

Ocijenjeno u analizi