Raskrinkavanje.ba

Alternativa → DUGO ČUVANA TAJNA: NAUČNICI PRIZNALI DA ĆE USKORO MOĆI DA VRATE MRTVE U ŽIVOT! EVO KAKO ĆE TO URADITI

30.12.2020
Tekst članka

Pitanje koje skoro pa sve zanima jeste da li se mrtvi mogu ponovo vratiti među žive? Jedno nedavno sprovedeno istraživanje od strane gurpe naučnika je sada otišlo skoro pa jedan korak dalje u ovoj sada ambicioznoj potrazi da se vidi da je moguće da se desi regneracija mozga kod osoba koje su duži vremnski period klinički mrtve.

Naime sada nauka reanimacije posmtrada mrtve osobe iz sasvim nekog drugog aspekta i tada o njima i govori.

Naime kako se uveliko govori postupak oživljavanja mrtvih osoba počeće se dešavati za nekoliko mjeseci koji su ispred nas. Ove teorije će se vrlo brzo kako se govori početi sprovitit to jeste testirati na kliničkim mrtvim osobama, da bi se mogla isprobati ta mogućnost reanimaciji mozga. Proces će se sprovoditi jer je Amerika naravno dobila odobrenje za testiranje i pri tome će u ovom učestvovati sada 20 osoba koje su kliničke mrtve.

Ovaj sam proces može da uključuje terapiju koja se može doticati matičnih ćelija testnih subjekata. Naučnici će u mrtvace da ubrizga misk matičnih ćelija i to će direktno da ide u mozak. Pacijent će da bude stimulisan sa raznim stimulantima i sve ovo da bi se desila reanimacija mozga.

Članak indeksiran 26.02.2021. Zadnji put osvježen 26.02.2021.

Ocijenjeno u analizi