Raskrinkavanje.ba

Super Čarobni Svijet → DUGO ČUVANA TAJNA! Naučnici priznali da će uskoro moći vratiti mrtve u život: EVO KAKO ĆETE TO URADITI!

29.12.2020
Tekst članka

Za danas jedna vrlo mistična tema, koja će definitivno privući sve vas. Već smo nekoliko puta pisali o ovoj temi, što je za neke vrlo zastrašujuće jer govori o ljudima koji su preminuli. Posljednji članak koji je u vama izazvao veliku pažnju jest koliko mrtvi ljudi ostaju svjesni trenutka nakon što umru.

Vjerovali ili ne, čak i 30 minuta ljudski je mozak svjestan gotovo svega, jer još uvijek funkcionira i prikuplja podatke koje dobiva iz vanjskog svijeta. Međutim, kad ostane bez kisika, on jednostavno nestane i čovjek ode na drugi svijet. Za danas vrlo zanimljiva priča, znanstvenika koji su otišli korak dalje.

Tvrtka pod nazivom “Bayakwork” iz Sjedinjenih Država došla je na ideju da krene u reinkarnaciju, odnosno oživljavanje mrtvih. Do sada su dobili više od 20 odobrenja od obitelji čiji su najmiliji preminuli, te da na njima pokušaju napraviti ovaj vrlo zanimljiv eksperiment. Sam postupak je na papiru vrlo jednostavan, a to je ubrizgavanje matičnih stanica i ispitanika u mozak ispitanika. Matične stanice i peptidi ubrizgat će se u mozak mrtve osobe i tada se mora pričekati određeno razdoblje.

Nadaju se da će ovim testom uspjeti ponovno pokrenuti fiziološki sustav preminulog, gdje bi se sve mrtve stanice u mozgu mogle obnoviti i tako oživjeti. Početkom sljedeće godine u indijskom Uttarhandu provest će se prvo testiranje, a prvi rezultati bit će dostupni tek za 3 mjeseca. Što mislite o ovoj temi?

Članak indeksiran 26.02.2021. Zadnji put osvježen 26.02.2021.

Ocijenjeno u analizi