Dužnosnici Pfizer-a priznali su na saslušanju da su primili potpuno drugačija cjepiva protiv COVID-a od običnih ljudi

Izvor/medij: Epoha
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Je li Pfizer vakcinisao zaposlenike u Australiji posebnim vakcinama?

-

Glasnogovornik Pfizera priznao je da su zaposlenici tvrtke dobili cjepiva protiv COVID-a iz “posebne serije”, koja se značajno razlikuje od cjepiva koje se distribuira ostatku stanovništva.

 

Šokantno otkriće došlo je tijekom saslušanja u Senatu u Australiji, kada je glasnogovornik Pfizera otkrio da je farmaceutski div uvezao posebnu seriju cjepiva protiv COVID-19 isključivo za svoj program cijepljenja zaposlenika.

Australski senator Malcolm Roberts vodio je istragu o medicinskom direktoru Pfizer Australia dr. Krishanu Thiruu i voditelju regulatorne znanosti dr. Brianu Hewittu, a njegovo je oštro ispitivanje na kraju dovelo do priznanja dr. Thirua da zaposlenici Pfizera nisu primili normalno cjepivo. Gledati:

BOMBSHELL: Pfizer employees were given a *special batch*… different from what was forced into the general population 🚨🚨🚨 pic.twitter.com/CDww6wxFif

— Pelham (@Resist_05) August 4, 2023

Senator Roberts je zahtijevao da zna kakvu je ulogu Pfizer igrao u vladinim odlukama da cjepiva postanu obavezna za zapošljavanje i njihovu uključenost u potencijalne vladine zabrane alternativnih tretmana kao što je ivermektin.

“Pfizer nije bio uključen, nije bio uključen u nametanje cjepiva… Pfizer nije bio uključen u vezi s Ivermectinom”, rekao je dr. Thiru.

Ali istraga je dobila sporan smjer kada je Roberts doveo u pitanje povjerljive Pfizerove ugovore o odšteti s australskom vladom, sugerirajući da su porezni obveznici koji su financirali cjepivo imali pravo vidjeti detalje o tome što su kupili.

“Proširuje li se odšteta koju imate s vladom na odštetu u situaciji kada poslodavac prisili radnika da se podvrgne cijepljenju, a zatim pretrpi štetu?” A ako imate štetu, želim dokaz”, upitao je Roberts.

Dr. Thiru tvrdi da pojedinosti ovih sporazuma ostaju povjerljive, kao što je standardna praksa za ugovorne aranžmane između vlade i privatnih organizacija.

“Senatore, svi sporazumi o kompenzaciji između Pfizera i australske vlade su povjerljivi i o njima se ne može raspravljati na ovom forumu”, rekao je Thiru.

“Zašto su povjerljivi?” Jer ja sam kao porezni obveznik platio te udarce iako ih nisam snimio. Zašto su povjerljivi? Od poreznih obveznika, 26 milijuna Australaca. Što skrivaš?” upita Roberts.

Roberts je zatim doveo u pitanje Pfizerovu upotrebu određene serije cjepiva za svoje zaposlenike koju nije testirala Uprava za ljekovita sredstva (TGA), što je, kako je dr. Hewitt TVRDIO, učinjeno kako bi se osiguralo da cjepivo neće biti uzeto iz državnih zaliha.

“Pročitali smo da je vaš mandat za cjepivo koristio vašu vlastitu seriju cjepiva, posebno uvezenu za Pfizer, koju nije testirao TGA. je li tako?” upita Roberts.

Dr. Hewitt je tada odgovorio: “Dakle, Pfizer se obvezao uvesti seriju cjepiva posebno za program cijepljenja zaposlenika, a to je bilo kako se cjepivo ne bi uzimalo iz državnih zaliha koje su klinikama dostavljane prema potrebi.”

Roberts je potom upitao: “Uključuje li vaš ugovor s vladom o isporuci injekcija za COVID-19 klauzulu kojom vam se uskraćuje obeštećenje u slučaju da Pfizer počini kazneno djelo kao što je pogrešno rukovanje podacima ispitivanja?” Pitanje je jednostavno. Koji je odgovor? Da ili ne?”

Dr. Thiru nije mogao dati konačan odgovor na pitanje je li Pfizerov ugovor s australskom vladom uključivao klauzule koje bi poništile njihovu naknadu.

“Senatore Roberts, kao što sam ranije spomenuo, sadržaj Pfizerovog ugovora s australskom vladom ostaje povjerljiv i nemam nikakvih informacija koje bih mogao dati Odboru u vezi s tim”, rekao je Thiru.

 

Članak indeksiran 18. 08. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me