Raskrinkavanje.ba

Smesno.info → Ekskluzivna Vijest-Bosanac sa Habibom tukao Mcgregora zajedno a kad su ga prebili obojica su kaznjeni a evo i kako (VIDEO)

08.10.2018
Tekst članka

Najveći meč u historiji UFC-a održan je prije deset sati, a još se nisu stišale reakcije na ishod meča i incident koji se desio nakon istog.

Podsjećamo, Khabib Nurmagomedov (27-0) i Conor McGregor (21-4) borili su se sinoć za titulu UFC prvaka u lakoj kategoriji, a pobjedu je odnio Dagestanac tehnikom “gušenja” u 4. rundi meča.

Bilo je puno zle krvi između ovog dvojca, ali i njihovih timova, a sve je eskaliralo nakon meča kada je Khabib preskočio kavez i skočio na McGregorovog timskog kolegu Dillona Danisa, dok je nekoliko sekundi kasnije Conor McGregor razmjenjivao udarce sa Khabibovim timskim kolegom Zubairom Tukhugovom.

 

Pored Zubaire s Khabibove strane aktivan je bio i Islam Makhachev, a zanimljivo je da je pored ove dvojice jedan od najboljih Khabibovih timskih kolega bosanskohercegovački MMA borac J.J. Okanovich.

Borac porijeklom iz Zavidovića je javno na društvenim mrežama poželio sreću Khabibu postavljajući više fotografija s dagestanskim borcem, a srećom nije se našao tamo kada se odvio čitav incident.

Okanović se još nije javno oglasio po pitanju cijele situacije.

Članak indeksiran 12.10.2018. Zadnji put osvježen 12.10.2018.

Ocijenjeno u analizi