Ekskluzivno: Došli smo do dokumenta koji cjepivo ‘AstraZeneca’ svrstava u opasne po život

Izvor/medij: HOP
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Lažna vijest Dezinformacija
Raskrinkano u: Dokumentacija AstraZeneca vakcine predstavljena kao “ekskluzivni dokaz” - ničega

Ekskluzivno: Došli smo do dokumenta koji cjepivo ‘AstraZeneca’ svrstava u opasne po život za: srčane, bubrežne, jetrene , endokrino metaboličke, neurološke, gastrointestinalne bolesti, Imunosupresiv i trudnice

 

Proizvođač cjepiva ‘AstraZeneca’ financira studiju Sanje Musić Milanović. Musić Milanović od 26. siječnja cijepi ljude u Petrinji.

Ovo su najzanjiviji naslovi u vrijeme ovotjednog  korona ludila. Tome treba dodati i ove rečenice iz Večernjeg lista;

“Cijepljenje protiv COVID-19 u potresom razorenoj Sisačko-moslavačkoj županiji započelo je 2. siječnja, kad su prve doze počeli primati građani u kolektivnom smještaju i žurne službe. U početku dozama Pfizerova cjepiva, a od ovoga tjedna i Modernina, čije su prve doze dopremljene u Hrvatsku odmah prebačene na to područje. “

-Ne mogu vjerovat što se događa, jasno se vide grupacije kojima se ne smije dati cjepivo, truju li oni ljude, znaju li što rade? Modificiraju? -upitala se imunologinja koja nam se javila.

Ovaj komentar je bio poslan nama od stručne osobe, imunologa koji je htio ostati anonimna . Pitali smo ga u kojem je problemu cjepivo …

Na stranici Halmeda nismo našli ove informacije iako su morale biti dostupne baš svima.

 

AstraZeneca kao cjepivo nije samo problem za populaciju od 65 godina…

Kako su uopće došli do činjenice da su  ova cjepiva opasna za populaciju od 65 godina, kada su opasna i za populaciju od 55 godina? Zbog čega se izmišlja dobna granica za one od 65 godina? U dokumentu koji cjepivo ‘AstraZeneca’ svrstava u opasne po život  piše  da za: srčane, bubrežne, jetrene , endokrino metaboličke, neurološke, gastrointestinalne bolesti, Imunosupresiv i trudnice ono je opasno, jer nikakva ispitivanja ne postoje, pa su primatelji poput glodavaca tek pokusni kunići. U principu takvo cjepivo bi se trebalo odmah maknuti iz uporabe, jer može naškoditi ovim navedenim grupacijama-kaže nam imunolog.

Cjepivo protiv koronavirusa tvrtke AstraZeneca bi, prema mišljenju njemačkog povjerenstva za cjepiva, moglo biti korišteno samo kod cijepljenja osoba mlađih od 65 godina, priopćeno je …

– Cjepivo kompanije AstraZeneca bi trebalo biti, shodno planu cijepljenja, upotrebljeno samo kod cijepljenja građana starosne dobi između 18 i 64 godine – stoji u priopćenju Povjerenstva za cjepiva, koje djeluje pro državnom epidemiološkom institutu Robert Koch a, koje osporava naš imunolog sa dobrim razlogom.

Čestice aluminija, žive, GMO ljudskog embrija /dijelovi bubrega/. Dijelovi lab. najmuna i štakora? Evo sada možete biti “sretni i mirni” jer znate sastav …

Ovo cjepivo ne smije se  primjenjivati kod osoba koje imaju srčane probleme, dekompenzaciju srca, probleme sa jetrom, jer ništa nije ispitano, trebalo bi proći tri godine da se ispitaju posljedice.

-Dat ću vam i zanimljiv  primjer kolega iz Zagreba, koji se isto boje bilo što reći, cijepljeni su medicinari iz dvije zagrebačke bolnice, nakon 5 dana dobili su covid 19, a nitko od njihovih obitelji nije bio zaražen. To mi daje veliku sumnju u ulogu ovog cjepiva. Cijepljeni su Pfizer cjepivom.-priča nam imunolog.

U Srbiji se događa slično poslije cijepljenja.

Boris Johanson je u jednom svom govoru zabunom cjepivo nazvao virusom. Što se tu zapravo događa? Da li ovi događaji to potvrđuju?

Iskreno, kakav je to stožer i vlada koji izbacuju fraze kao: “brojke su pale”, “brojke su narasle”, “brojke su dobre/loše”?
Kome još nije jasno da su narod preimenovali u brojke?!

Nekako svi misle da smo globalno svi u istom problemu. Ali, to nije istina. Hrvatska je u daleko težem položaju nego druge zemlje.

Dok su drugima samo mjere protiv korone problem, mi imamo brdo drugih, ozbiljnih problema; opljačkani smo do kože od naših vlastodržaca, korupcija i laž cvatu, pravosuđe se bavi svačim umjesto  kažnjavanjem, narod se masovno iselio jer u takvoj državi ne može privrediti niti funkcionirati, a potresi su nam zadali strahovite gubitke, koji su ljude doslovce izbacili iz svojih domova. Da ne govorim o poplavi ovrha koje pogađaju trećinu našeg stanovništva.

Osim toga svega, ubija nas i strahovit cinizam pojedinaca bliskih vlasti, kao i jučerašnja upravo skandalozna izjava Sanje Musić Milanović, supruge premijera koja misli da je “dobro što su ljudi na otvorenom u područjima pogođenima potresom” (pod time valjda misli bez krova nad glavom) jer “lakše mogu održavati fizički razmak”. “Svako zlo za neko dobro” – zaključila je ova genijalka koja se osobno prihvatila zadatka cijepiti ljude protiv korone u potresom pogođenom području.

Čitamo i ne vjerujemo svojim očima.

 

HOP

 

Članak indeksiran 08. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me