Raskrinkavanje.ba

Koktel → Ekskluzivno: Portal Raskrinkavanje.ba pokrenuo veliku propagandu protiv nerežimskih medija! Finansije direktno došle od HDZ I SDA! Vlasnik portala poznati narkoman!

07.03.2018
Tekst članka

Već neko vrijeme razni mediji su na udaru portala koji sebe naziva raskrinkavanje.ba. Ovaj sajt je registriran preko udruženja građana “Zašto ne” a vodi ga Boris Brkan policiji poznat po upotrebi narkotičkih sredstava. On  je više puta dokumentovan kao prijestupnik i korisnik narkotičkih sredstava što se može veoma lahko provjeriti u mupu KS.

Na koncertima poznatih bendova nekoliko puta je snimljen i na video nadzoru kako koristi narkotička sredstva.

Sve bi možda bilo i ok da ovo udruženje nije registrirano sa namjerom da dobija novac za projekte od kojih je jedan i raskrinkavanje.ba. Kao takav portal kojeg vodi narkoman Brkan nije mogao sam od sebe uspjeti pa je počeo da kako oni kažu raskrinkava portale koji lažu kao i “KLIK Bejtove” iako do sada niti jednim svojim potezom nije pokazao šta uopšte znači klik bejt, a vjerovatno i da nezna.

On u svom raskrinkavanju također koristi dokazni materijal sumnjivih i neprovjerenih sajtova od kojih su neki i na crnim listama svjetskih agencija.

Brkan je vjerovatno od prevelikog korištenja marihuane i narkotičkih sredstava umislio da je CIA pa je počeo da napada sve medije u regionu. Neki od medija koje je ovaj umišljeni agent napao odlučili su pokrenuti i tužbe pa se sprema velika parnica protiv ovog udruženja. Finansije koje udruženje dobija odobravaju se u centrali HDZ-a jer je poznato da HDZ upravlja svim finansijama u Federaciji a kanton Sarajevo dobrava projekte. Prećutnu dozvolu pruža i stranka SDA kojoj je također  u cilju da se riješi nerežimskih medija.

Ovo je sve planski smišljeno da se unište nerežimski i nezavisni mediji pa su tako pored već poznatog Fatmira Alispahića i saff.ba portala aktivirali i narkomana Brkana. Koliko doseže i znanje ovog propalog agenta govori i podatak da samo samo 1 klikom rakrinkali raskrinkavanje i dobili kompletne podatke o vlasništu nad portalom. Podatke smo proslijedili i drugim medijima koji su napadani od strane ovog propalog agenta pa su neki od njih već pripremili tužbe. Zar raskrinkavanje ne bi trebalo biti zaštićeno kao Pentagon?  Koliko je zaštićeno i ko ga vodi pogledajte u nastavku:

Voli Brkan ići i po koncertima Motorhead-a i tamo se obilno drogirati.

Voli se agent Boris slikat sa alkoholom u rukama nakon ispušenog džointa:

izvor: Koktel.org

Članak indeksiran 08.03.2018. Zadnji put osvježen 08.03.2018.

Ocijenjeno u analizi