EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: PROŠASAO SAM PAKAO KORONE, NIKOME TO NE BIH POŽELIO

Izvor/medij: Goražde Portal
Ocjena: Teorija zavjere
Raskrinkano u: Teorije Emira Hadžihafizbegovića o virusu “napravljenom u sotonskim laboratorijama”

Emir Hadžihafizbegović, istaknuti bh. glumac, oporavio se od koronavirusa. Kako je rekao za “Avaz” prošao je pakao. 

Koronavirus je za njega Sotona, a kako je istakao, sama borba sa koronom je egzorcizam.

– Poručujem svima koji još ovo nisu ozbiljno shvatili da se radi o jednoj nemani i da nije bez razloga korona došla u vrijeme kada mržnja dominira svijetom i tu je ona našla plodno tlo. Ovo je sigurno napravljeno u laboratoriji. Nećemo se sada baviti genezom korone, ali da napada ljudski organizam to je sasvim izvjesno – rekao je Hadžihafizbegović. 

Trenutno boravi u Mostaru.

– Ja sam dijabetičar, u Mostaru godinama imam vikendicu u mjestu Željuša. Tu sam se sklonio. Dolazio sam u Sarajevo i završavao sve što sam trebo u Kamernom teatru. Pošto je teatar od 28. juna na stand byju, sezona počinje 10. septembra, skroz sam se prebacio u Mostar u jednu vrstu izolatorija – naveo je.

Ipak, ističe da se ne bi oporavio bez doktorice Amra Fatić koja mu je puno pomogla.

– Ona je sa svojim spremljenim medikamentima bila bitna osoba koja mi je pomogla da ozdravim i beskrajno joj se zahvaljujem – istakao je Hadžihafizbegović. 

Ipak, odlasci u centar, poštu, pumpu, kako je kazao – vjerovatno su i bila mjesta gdje je pokupio virus.

– Poslije pozitivnog nalaza sam bio dobro, osim što nisam imao osjećaja okusa i mirisa. To je prvi simptom zbog kojeg sam išao na test – ispričao je.  

U bolnicu nije želio da ide, a prva tri dana se ništa nije dešavalo. Onda kreće teško disanje, suhi kašalj.

– Ljekari mi konstatiraju da imam upalu pluća. Preporučeno mi je da legnem u bolnicu. Rekao sam da sam u samoizolaciji i u bolnicu nisam htio da idem. Ja sam ovu neman preživio zahvaljujući dragom Bogu, doktorima i dobrim ljudima koji su skočili oko mene – rekao je.

Od simptoma je kako kaže imao sve, osim kašlja.

– Koliko god ovo zvučalo patetično, koronu možemo pobijediti samo snagom duha i naravno, medikamentima koji nam preporučuju doktori, kao i odgovornošću jer emitirati, primati ljuba je najveći problem sotonista. Oni su jednostavno čekali da nam popuste “stražari” i da krenu na cijeli dunjaluk. Emitiranje ljubavi su nam beskrajno važni da pobijedimo koronu – zaključio je Hadžihafizbegović.

Sada, poslije svega, osjeća se odlično i spreman je za Sarajefo film festival na kojem će predstaviti film, kao i za Veneciju gdje ima još jednu promociju. 

Članak indeksiran 23. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me