EPSTAJNU I KLINTONU SU SA KOSOVA DOVODILI DJEVOJČICE NA PEDOFILSKE ORGIJE: Za 20 dolara dobio dijete na pola sata! Jezivi detalji trgovine djecom za svjetske moćnike!

Izvor/medij: Volim Podgoricu
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vrtoglava putanja lažne vijesti o “Clintonovim orgijama sa kosovskim djevojčicama”

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno kažu da korumpirani zvaničnici unutar takozvane kosovske vlade i policije s vremena na vrijeme učestvuju u ilegalnoj trgovini djecom za pedofilske orgije i druge zločine.

Takozvana država Kosovo je, otkad ju je Zapad priznao, već više od decenije konačno odredište brojnih otetih djevojčica i dječaka.

Na primjer, u svojoj tromjesečnoj istrazi Global Post je otkrio da su najviši nivoi kosovske vlade, koju podržavaju SAD, umiješani u ovu trgovinu ljudima. Žrtve su najčešće maloljetne djevojčice i tinejdžerke koje su otete, zavedene i prisiljene na seksualno ropstvo.

FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ
Na takozvanom Kosovu postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama. Ali češće, kažu istražitelji, tamo je središte trgovine ljudima, djecom i ženama koji se prodaju i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, prijestonicama zapadne Evrope i drugim mjestima.

Global Post je dobio nekoliko obavještajnih izvještaja od vojnih i obavještajnih službi NATO u kojima se tvrdi da su stariji bivši komandanti OVK, danas sve političari na funkcijama, bili umiješani u posao seksualnog ropstva i dječje prostitucije. To je već godinama poznato u SAD, NATO i UN, navode obavještajni izvori.

FOTO: PROFIMEDIA

Ibrahim Rugova, Bil Klinton i Hašim Tači

Dječja prostitucija se pojavila poslije okupacije srpske pokrajine. Jedan pripadnik mirovne misije UN na Kosovu, koji je tražio da se ne imenuje, ispričao je: “Često drugi čuvari bordela prodaju i muslimanske djevojke. Njima se trguje kao govedima i rutinski ih tuku i drogiraju. Ako djevojka pokuša da pobjegne, siluju je i muče, a nekad joj kažu da će je majka vratiti kući, gdje će je ubiti.”

Za 20 američkih dolara dijete je ostavljeno “klijentu” na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao da kupi flašu piva dok se zadovoljavao.

FOTO: SHUTTETSTOCK

Sva deca dobijaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mjesto za spavanje i oskudnu odjeću koju moraju da nose da bi privukli klijente.

FRN je prije nekoliko mjeseci objavio nekoliko članaka o Džefriju Epstajnu i njegovom pedofilskom krugu. Treba napomenuti da, uprkos optužnici u slučaju dječijeg ropstva, ona definitivno ne pokriva sve stravične zločine Epstajna i njegovih prebogatih i premoćnih “prijatelja”. To je samo vrh ledenog brijega.

Mnogo prije perioda 2002-2005, koji je obuhvaćen saveznom optužnicom, Epstajn je bio umiješan u pedofilsku šemu u koju su takođe uključeni brojni visoki NATO i američki zvaničnici, vojska i političari. To se dešavalo devedesetih godina prošlog vijeka, za vrijeme NATO agresije i demontiranja Jugoslavije.

Pored zvaničnog prisustva NATO i SAD, zapadni PMC-ovi (privatni vojni izvođači) takođe su bili prisutni (prije svega MPRI) i uključeni u pedofilsku šemu – jedan od brojnih ratnih zločina koje su zapadni mediji prikrili.

Umiješanost moćnog političkog klana Klinton i njihov uticaj (zajedno sa mnogim drugim moćnim američkim političarima, poput Medlin Olbrajt i Džozefa Badena) je glavni razlog zbog kog je ovaj gnusni zločin ne samo stavljen na stranu, već i potpuno ignorisan.

Međutim, Klintonovi (i Epstajnovi) “humanitarni napori” u bivšoj Jugoslaviji nisu prošli nezapaženo. Mnogi su je pažljivo slušali i gledali.

Jedna bivša robinja svjedočila je da je bivši američki predsjednik Bil Klinton bio prisutan tokom seksualnih zabava u kojima je učestvovalo do dvadeset tinejdžerki na usamljenom ostrvu na Karibima. Postoje snimci i dokazi da je Klinton nekoliko puta letio na ostrvo Epstajnovim privatnim avionom.

Bil Klinton je bio u tako bliskoj vezi s Epstajnom, da je u kući milijardera pedofila pronađena slika bivšeg predsjednika u ženskoj haljini i crvenim štiklama. I dok je Epstajn optužen zbog pedofilije, i mnogi tvrde ubijen u zatvorskoj ćeliji, Bil Klinton, ali i britanski princ Endru, ostali su netaknuti. Mrtva usta ne govore, pa najcrnje Epstajnove tajne vjerovatno nikad neće izaći na vidjelo.

Kurir.rs/In4s

Članak indeksiran 20. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me