Facebook grupa "SRBIN BRE": SASTAV VAKCINA

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Viralne tvrdnje nadriljekara: Vakcine protiv Covid-19 ne sadrže grafenov oksid ni parazite

ШИРИТЕ КО ХОЋЕ ! ОВО НИЈЕ МОЈЕ, НЕГО ПРОЧИТАЈТЕ,КО ЖЕЛИ!

SASTAV VAKCINA

Zahvaljujući ultra sofisticiranoj opremi, Dr Robert Jang uspeo je da identifikuje sastav tečnosti u vakcinama protiv Kovida, koja se nalazi u bočicama 4 velike farmaceutske kompanije. Pre svega, sve 4 bočice sadrže grafen-oksid, jedinjenje koje je veoma otrovno za ljude. Nijedna bočica ne sadrži "virus" SARS-CoV-2 i nijedna nema spajk protein vezan za "virus". Postoje proteini ali oni su uzrokovani zračenjem i hemijskim trovanjem, a ne "virusom" koji ne postoji. Sastav bočica je zaista stvoren da uništi čoveka. U ovim bočicama nema ničeg što bi trebalo da leči.

1. SASTAV PFIZER

- Grafen-oksid, agregati sastavljeni od ugljenika, kiseonika, hroma, sumpora, aluminijuma, hlorida i azota.

- Parazit Trypanosomi

- Imamo još i nanočestice koje sadrže ugljenik, kiseonik, hrom, sumpor, aluminijum, hlorid i azot.

- Takođe, imamo i bele čestice sastavljene od bizmuta, ugljenika, kiseonika, aluminijuma, natrijuma, bakra i azota.

- Postoji i prisustvo čestica organskog ugljenika, kiseonika i azota sa agregatom ugrađenih nanočestica koje sadrže bizmut, titan, vanadijum, gvožđe, bakar, silicijum, aluminijum i etil alkohol.

2. SASTAV ASTRA ZENECA

- Grafen-oksid, agregat mikro i nanočestica, projektovano gvožđe, hrom i nikal takođe poznati kao nerđajući čelik, histidin, saharoza, polietilen glikol (PEG), etil alkohol.

3. SASTAV JOHNSON & JOHNSON

- Grafen-oksid, neorganski agregati od nerđajućeg čelika, ugljenika, kiseonika, gvožđa i nikla koji se drži zajedno sa lepkom na bazi grafen-oksida.

4. SASTAV MODERNA

- Grafen-oksid, supstrat redukovanog grafen-oksida na bazi ugljenika u koji su ugrađene određene nanočestice, koje se sastoje od ugljenika, azota, kiseonika, aluminijuma, bakra, gvožđa i hlora.

- Imamo i kvantne tačke kadmijum selenida koje su citotoksične i genotoksične.

- Postoji prisustvo čestica azota, silicijuma, fosfora, aluminijum silikata i hlora.

Ovo je bukvalno biohemijsko oružje za masovno uništenje (depopulacija). A za one vakcinisane, koji će nekako preživeti, njihov imunosistem će biti toliko srozan da svaka infekcija može biti kobna. Grafen oksid slabi naše zalihe glutationa i uzrokuje sve simptome nepostojeće infekcije Kovida. A grafen-oksid se nalazi u vazduhu, PCR testovima, maskama i vakcinama.

Članak indeksiran 25. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me