Facebook profil "Aleksandra Saška Đurović Bogosanović": HITNO‼️ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘‼️ * POSLEDNJE VESTI MEĐUNARODNE 🔴 Nemačka

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Njemačko ministarstvo zdravlja nije izvor viralnih besmislica o SARS-CoV-2 kao “bakteriji koju pojačava 5G”

* Konačni uzrok COVID-a pronađen u Nemačkoj*

Nemački lekari nisu se povinovali zakonu svetske zdravstvene organizacije SZO, koji nalaže da se ne rade obdukcije preminulih od Korona virusa i ustanovili su da ovo NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja izaziva smrt. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Nemačka pobeđuje takozvani COVID-19, koji nije ništa drugo do “široko rasprostranjena intravaskularna koagulacija“ (tromboza).
"A način da se nosimo sa tim, odnosno njegovim lečenjem, je pre svega ASPIRIN, kao antikoagulans.”
Ovu senzacionalnu vest za ceo svet pripremili su nemački lekari obdukcijom leševa koje je proizveo COVID-19.
Takođe, prema nemačkim patolozima, nikada nisu bile potrebne mehaničke ventilacije i jedinice za intenzivnu negu.
CSecha u Nemačkoj započela je promenu protokola, “KO je identifikovao i uklonio globalnu pandemiju - NEMAČKI POZIV”.

Lek je već bio poznat, ili SZO o tome nije obavestila Kineze. Za SZO je to samo BIZNIS.
Izvor: NEMAČKA, Ministarstvo zdravlja.
PODELITE DA CELI SVET ZNA DA SMO UBILI I UBIJAMO STARIJE LJUDE!!!
Prenesite ovo svojoj porodici, svim komšijama, poznanicima, prijateljima, koleginicama, kolegama, itd., i uopšteno svima u okruženju.
COVID-19 nije virus, kako su nas naveli da verujemo. To je bakterija koja, kada je pojačana 5G elektromagnetnim zračenjem, izaziva upale i hipoksiju.
Sve što je potrebno, to je da uradite sledeće:
Uzmite Aspirin 100 mg i Apronaks ili Paracetamol.
Zašto? Jer je dokazano da COVID-19 zgušnjava krv, stimulišući osobu da razvije trombozu. Jer krv nije zasićena kiseonikom pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može da diše i brzo umire.

U Nemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i uradili obdukciju tela (leša) preminulog od COVID-19. Kada su otvorili telo, ruke, noge i druge delove tela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi. Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima ometajući normalan protok krvi i dopiranje kiseonika u sve organe, a najviše u mozak, srce i pluća i usled toga pacijent na kraju umire.
Već znaju za ovu dijagnozu, a Nemačko Ministarstvo zdravlja odmah je promenilo protokole lečenja za COVID-19 i počelo da prepisuje 100 mg Aspirina i Apronaksa svojim zaraženim pacijentijma.
REZULTAT:
Pacijenti su počeli da se oporavljaju i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.
HITNO: Podelite sve ove informacije i učinite ih odmah javnim. Kod nas takođe lažu i manipulišu ovom pandemijom. Svaki dan naš predsednik kaže da su to podaci i statistika. Ako objavi prave podatke (da bi spasio građane), pretiće mu “svetska elita” - svetska vlada iz senke.

Znamo da su sve vlade sveta obavezne da se pridržavaju preporuka SZO, ali Nemačka je prekršila tu normu SZO-a i biće tužbi po celom svetu - zbog prikrivanja tolikog broja smrtnih slučajeva i kolapsa ekonomije mnogih zemalja sveta. I svi će razumeti zašto je izdato naređenje da se tela preminulih odmah pokopaju bez obdukcije i označe kao kontaminirajuća.
U našoj je moći da pokažemo istinu i nadamo se da ćemo spasiti mnoge živote.
PROSLEDITE I PODELITE HITNO! PO SVIM MREŽAMA!!!!
Zbog svega

BUDITE SE NARODE!!!
VARAJU VAS, NE TESTIRAJTE SE NIPOŠTO !!!

Članak indeksiran 30. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me