Facebook profil "Darko Z. Jovanovic": Prosledjujem poruku koju sam primio. zvezdice*** su ubacene da algoritam ne prepozna post i ne izbrise ga.

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Njemačko ministarstvo zdravlja nije izvor viralnih besmislica o SARS-CoV-2 kao “bakteriji koju pojačava 5G”

* Konačni uzrok CO***Da pronađen u Nemačkoj*

Nemački lekari nisu se povinovali zakonu svetske zdravstvene organizacije SZO, koji nalaže da se ne rade obdukcije preminulih od Kor*** vir** i ustanovili su da ovo NIJE VIR**, već BAKTERIJA koja izaziva smrt. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.
Nemačka pobeđuje takozvani C****19, koji nije ništa drugo do “široko rasprostranjena intravaskularna koagulacija“ (tromboza).
"A način da se nosimo sa tim, odnosno njegovim lečenjem, je pre svega ASPIRIN, kao antikoagulans.”
Ovu senzacionalnu vest za ceo svet pripremili su nemački lekari obdukcijom leševa koje je proizveo C****19.

Prenesite ovo svojoj porodici, svim komšijama, poznanicima, prijateljima, koleginicama, kolegama, itd., i uopšteno svima u okruženju.
C****19nije virus, kako su nas naveli da verujemo. To je bakterija koja, kada je pojačana 5G elektromagnetnim zračenjem, izaziva upale i hipoksiju.
Sve što je potrebno, to je da uradite sledeće:
Uzmite Aspirin 100 mg i Apronaks ili Paracetamol.
Zašto? Jer je dokazano da C****19 zgušnjava krv, stimulišući osobu da razvije trombozu. Jer krv nije zasićena kiseonikom pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može da diše i brzo umire.
U Nemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i uradili obdukciju tela (leša) preminulog od C****19. Kada su otvorili telo, ruke, noge i druge delove tela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi. Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima ometajući normalan protok krvi i dopiranje kiseonika u sve organe, a najviše u mozak, srce i pluća i usled toga pacijent na kraju umire.
Već znaju za ovu dijagnozu, a Nemačko Ministarstvo zdravlja odmah je promenilo protokole lečenja za C****19 i počelo da prepisuje 100 mg Aspirina i Apronaksa svojim zaraženim pacijentijma.
REZULTAT:
Pacijenti su počeli da se oporavljaju i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

Znamo da su sve vlade sveta obavezne da se pridržavaju preporuka SZO, ali Nemačka je prekršila tu normu SZO-a i biće tužbi po celom svetu - zbog prikrivanja tolikog broja smrtnih slučajeva i kolapsa ekonomije mnogih zemalja sveta. I svi će razumeti zašto je izdato naređenje da se tela preminulih odmah pokopaju bez obdukcije i označe kao kontaminirajuća.
U našoj je moći da pokažemo istinu i nadamo se da ćemo spasiti mnoge živote.

Članak indeksiran 30. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me