Facebook profil "Leo Corde": HITNO ️ ️ * NAJNOVIJE MEĐUNARODNE VIJESTI Njemačka

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Njemačko ministarstvo zdravlja nije izvor viralnih besmislica o SARS-CoV-2 kao “bakteriji koju pojačava 5G”

* Konačni uzrok COVID-a pronađen u Njemačkoj *

 

Njemački liječnici nisu se pokoravali zakonu Svjetske zdravstvene organizacije WHO koja nalaže da se ne smiju izvoditi obdukcije umrlih od virusa Corona i utvrdili su da ovo NIJE VIRUS, već BAKTER koji uzrokuje smrt. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Njemačka pobjeđuje takozvani COVID-19, koji nije ništa drugo nego "raširena intravaskularna koagulacija" (tromboza).

"A način rješavanja toga, odnosno liječenja, prije svega je ASPIRIN, kao antikoagulant."

Ovu senzacionalnu vijest za cijeli svijet njemački su liječnici pripremili obdukcijom leševa koje je proizveo COVID-19.

Također, prema njemačkim patolozima, nikad nisu trebale jedinice za mehaničku ventilaciju i intenzivnu njegu.

CSecha u Njemačkoj započeo je promjenu protokola, "TKO je identificirao i uklonio globalnu pandemiju - NJEMAČKI POZIV".

Lijek je već bio poznat ili SZO o tome nije obavijestila Kineze. Za SZO je to samo POSLOVANJE.

Izvor: NJEMAČKA, Ministarstvo zdravstva.

PODIJELITE DA CIJELI SVIJET ZNA DA SMO UBILI I UBIJAMO STARIJE LJUDE !!!

Podijelite ovo sa svojom obitelji, svim susjedima, poznanicima, prijateljima, kolegama itd. I svima oko sebe općenito.

COVID-19 nije virus, kako su nas naveli da vjerujemo. To je bakterija koja, pojačana 5G elektromagnetskim zračenjem, uzrokuje upalu i hipoksiju.

Sve što trebate učiniti je sljedeće:

Uzmi Aspirin 100 mg i Apronax ili Paracetamol.

Zašto? Budući da dokazano COVID-19 zgušnjava krv potičući osobu da razvije trombozu. Budući da krv nije zasićena kisikom, pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može disati i brzo umire.

U Njemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i izvršili obdukciju tijela (leša) pokojnika iz COVID-19. Kad su otvorili tijelo, ruke, noge i druge dijelove tijela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi. Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima, ometajući normalan protok krvi i dovod kisika u sve organe, a ponajviše u mozak, srce i pluća, i kao rezultat toga, pacijent je na kraju umro.

Oni već znaju za ovu dijagnozu, a njemačko Ministarstvo zdravstva odmah je promijenilo protokole liječenja COVID-19 i počelo propisivati ​​100 mg Aspirina i Apronaxa svojim zaraženim pacijentima.

REZULTAT:

Pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14 000 pacijenata u jednom danu.

HITNO: Podijelite sve ove podatke i odmah ih objavite. Također lažemo i manipuliramo ovom pandemijom. Naš predsjednik svaki dan kaže da su to podaci i statistika. Ako objavi prave podatke (kako bi spasio građane), prijetit će mu "svjetska elita" - svjetska vlada iz sjene.

Znamo da su sve vlade svijeta obvezne pridržavati se preporuka SZO-a, ali Njemačka je prekršila tu normu SZO-a i bit će tužbi po cijelom svijetu - zbog prikrivanja tolikog broja smrtnih slučajeva i propasti gospodarstva mnogih zemalja. I svi će razumjeti zašto je izdana naredba da se tijela pokojnika odmah pokopaju bez obdukcije i označe kao kontaminirajuća.

U našoj je moći pokazati istinu i nadamo se da ćemo spasiti mnoge živote.

HITNO PRATITE I DIJELITE! NA SVIM MREŽAMA !!!!

Zbog svega toga djeluju antibakterijski gel i klor dioksid. Cijela ova PANDEMIJSKA PSIHOZA bila je potrebna jer svjetska vlada iz sjene želi cijepiti sve i instalirati čipove u nas, ubijati mase ljudi, kontrolirati i smanjivati ​​svjetsku populaciju.

PROBUDI SE! OVO NIJE TEORIJA ZAVJERE, OVO JE BITNA ISTINA SCENARIJA KOJA NAS OČEKUJE, AKO NE ČINIMO NEŠTO DA TO SPRIJEČIMO !!!

🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘‼️ ️ŠALJI DALJE !

Članak indeksiran 30. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me