Facebook profil "Ljubav u ime Allaha": HITNO‼️ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 POSLEDNJE MEĐUNARODNE VIJESTI 🔴 Nemačka

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Njemačko ministarstvo zdravlja nije izvor viralnih besmislica o SARS-CoV-2 kao “bakteriji koju pojačava 5G”

U Njemačkoj pronađen konačni uzrok CO 19

Njemački ljekari nisu se povinovali naredbi Svjetske zdravstvene organizacije SZO, koji nalaže da se ne rade obdukcije preminulih od Korona virusa i ustanovili su da ovo NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja izaziva smrt. To dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka i smrti pacijenta.

Njemačka pobjeđuje takozvani CO-19, koji nije ništa drugo do “široko rasprostranjena intravaskularna koagulacija“ (tromboza).

"A način da se nosimo sa tim, odnosno njegovim liječenjem, je prije svega, ASPIRIN, kao antikoagulans.”

Ovu senzacionalnu vijest za cijeli svijet pripremili su njemački ljekari obdukcijom leševa koje je proizveo C-19.

Takođe, prema njemačkim patolozima, nikada nisu bile potrebne mehaničke ventilacije i jedinice za intenzivnu njegu.

Csecha je u Njemačkoj započela primjenu protokola, “KO je identifikovao i uklonio globalnu pandemiju - NEMAČKI POZIV”.

Lijek je već bio poznat, ali SZO o tome nije obavijestila Kineze. Za SZO je to samo BIZNIS.

Izvor: NJEMAČKA, Ministarstvo zdravlja.

PODIJELITE DA CIJELI SVIJET ZNA DA SMO UBILI I UBIJAMO STARIJE LJUDE!!!

Prenesite ovo svojoj porodici, svim komšijama, poznanicima, prijateljima, koleginicama, kolegama, itd., i uopšteno svima u okruženju.

C-19 nije virus, kako su nas naveli da vjerujemo. To je bakterija koja, kada je pojačana 5G elektromagnetnim zračenjem, izaziva upale i hipoksiju.

Sve što je potrebno, to je da uradite sljedeće:

Uzmite Aspirin 100 mg i Apronaks ili Paracetamol.

Zašto? Jer je dokazano da C-19 zgušnjava krv, stimulišući osobu da razvije trombozu. Krv nije zasićena kiseonikom pa se zgušnjava, a protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može da diše i brzo umire.

U Njemačkoj su prekršili protokol koji je preporučila SZO i uradili obdukciju tijela (leša) preminulog od C-19. Kada su otvorili telo, ruke, noge i druge dijelove tijela, shvatili su da u venama ima zgrušane krvi. Sve vene i arterije bile su ispunjene krvnim ugrušcima ometajući normalan protok krvi i dopiranje kiseonika u sve organe, a najviše u mozak, srce i pluća i usljed toga pacijent na kraju umire.

Već znaju za ovu dijagnozu, a Njemačko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokole liječenja za C-19 i počelo da prepisuje 100 mg Aspirina i Apronaksa svojim zaraženim pacijentima.

REZULTAT:

Pacijenti su počeli da se oporavljaju i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja pustilo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

HITNO: Podijelite sve ove informacije i učinite ih odmah javnim. Kod nas takođe lažu i manipulišu ovom pandemijom. Svaki dan naši predstavnici vlasti kažu da su to podaci i statistika. Da ne objave prave podatke (da bi spasili građane), prijeti im “svjetska elita” - svjetska vlada iz sjenke.

Znamo da su sve vlade svijeta obavezne da se pridržavaju preporuka SZO, ali Njemačka je prekršila tu normu SZO-a i biće tužbi po cijelom svetu - zbog prikrivanja tolikog broja smrtnih slučajeva i kolapsa ekonomije mnogih zemalja sveta. I svi će razumjeti zašto je izdato naređenje da se tijela preminulih odmah pokopaju bez obdukcije i označe kao kontaminirajuća.

U našoj moći je da pokažemo istinu i nadamo se da ćemo spasiti mnoge živote.

PROSLIJEDITE I PODIJELITE HITNO! PO SVIM MREŽAMA!!!!

Zbog svega..

"PREUZETO"

Članak indeksiran 30. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me