Facebook profil: Orgonit grupa o samozaštiti od negativnog zračenja

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Manipulisanje činjenicama Lažna vijest
Raskrinkano u: Elektromagnetna polja niske frekvencije ne izazivaju rak niti je orgonit zaštita protiv njih

-

ORGONIT A GLASS ... se priključuje ovoj grupi iz razloga da nemam više grupa s istom temom. Što je zapravo ORGONIT ???

- Orgonit je predmet koji nas štiti od negativnog zračenja iz okoline. Sastoji se od metalne piljevine (ostataka tokarskog procesa ili bilo koji manji metalni ostaci i krhotine) i smole (uobičajeno se koristi poliesterska smola ili skupa varijanta Epoksilna smola koja ja koristim), uz dodatak nekoliko kristala. Smola sadrži ugljik, stoga kao organska materija, ima svojstvo da privlači i akumulira orgon, dok metal kao anorganski materijal ujedno privlači, ali i odbija orgon. Ova kombinacija stvara kaotično polje u kojem se orgonska energija doslovno rastavi i prilikom izlaska iz orgona vraća nazad u svoje prirodno ravnotežno stanje kao pozitivni orgon (POR). Kristali u orgonitu imaju svojstvo pojačivača djelovanja.

Orgonska energija se djeli na:

- kreativnu, pozitivnu i životu energiju ili POR (positive orgone) - energiju koja uništava život, negativnu energiju ili DOR (deadly orgon)

Bitno je znati da su POR i DOR dva lica iste medalje, slično kao i Ying Yang princip, ali treba razumjeti da deadly orgon ili DOR nije sam po sebi loš, međutim, današnji svijet je jednostavno zasićen DOR-om tj. negativnom energijom i zato nam je ipak potrebna pomoć. Ako želimo pomoći sebi i našoj planeti, naš cilj, kao ljudske rase bi trebao bio povratak ravnoteže između DOR i POR energije....pomoć je u ORGONITIMA.

- AKO STE JOS UVIJEK SKEPTIČNI u ORGONITE pročitajte... Američko Ministarstvo zdravstva i UN-ova svjetska zdravstvena organizacija slažu se u jednome – mobilni telefoni, električni vodovi i drugi električni uređaji koji stvaraju električna polja oko sebe stvarno uzrokuju maligne bolesti – leukemiju kod djece, depresiju kod odraslih, pobačaje i rak. Vjerojatno su krivi i za alergije kod mnogih ljudi.

Prema mišljenju ekspertne grupe koja je radila za američko Ministarstvo zdravstva i Agenciju za zaštitu zdravlja, električni smog je jedan od najčešćih i najbrže rastućih utjecaja u okolišu i po svoj će prilici sve više rasti s napretkom tehnologije. Od električnih vodova, preko radijskih i TV uređaja, sušilica za kosu i električnih aparata za brijanje – sve to utječe na ljudski organizam i ometa njegovo normalno funkcioniranje. Prema sličnom izvještaja Svjetske zdravstvene organizacije, električni smog utječe na sićušne električne struje u tijelu koje stvara sam organizam a nužne su za prirodne procese. Prošlogodišnja studija američkog National Radiological Protection Boarda zaključila je da djeca koja žive kraj dalekovoda imaju veću vjerojatnost da obole od leukemije, a razmatra se i mogućnost zabrane gradnje domova u njihovoj blizini. Djelotvorna zaštita je u svojoj blizini posjedovati ORGONIT koji štiti od negativnog zračenja iz okoline

Mislila, mislila, pa smislila TANGRAM

Prije puno godina kad sam bila mlada, zategnuta, bez bora i celulita, kad sam još radila u državnoj upravi pojavila čarobna kocka zvana "Rubikova kocka". Vrtila se šarena kocka u svim kancelarijama, tramvajima, u školi pod nastavom (to moje kćeri dobro znaju), jednostavno, zaludila je cijeli svijet. Netko je na njoj zaradio toliko da nije imao problema sa računima, ovrhama i ostalim svakodnevnim bedastoćama koje nas svaki dan tlače.

Mislila sam, mislila (ko Baltazar) i smislila kako da na pošten način svojim radom, rukama zaradim za život i te bedastoće zvane računi i ovrhe. Smislila sam da staru Kinesku slagalicu Tangram nitko nema, da ju nitko ne reklamira (bar ne u "ljepoj našoj") i odlučila sam probati, riskirati s nečim novim....i...evo me tu sa AN-CHI Tangramom.

Zašto ime AN-CHI ???

Laičko obješnjenje...ime mi je Ančica, u igrama na Fejsu sam Anchi. "AN" je kao jedan, a "CHI" je kao energija....to dvoje zajedno Vam nudi jednu energiju (an-chi) koja opušta, nudi vam razbibrigu zvanu i poznatu kao TANGRAM. Sam Tangram je star, jako star, još iz 18og stoljeća. Postoje zapisi da je i Napoleon u svom zatočeništvu slagao Tangram koji je bio znatno skuplji od ovog mog...naime njegov Tangram bio je od bjelokosti.

Možda Vam AN-CHI Tangram izgleda jednostavan, ali on to ni u kom slučaju nije. Prihvatljiv je i zanimljiv svim generacijama. Djeca ga vole jer stvaraju i svoje oblike neovisno o zadanim zadacima, vole ga stariji jer opušta i troši malo našeg vremena kojeg ako ne radimo imamo i previše.Zgodno je posjedovati dva kompleta AN-CHI Tangrama jer tada postoji igra zvana međusobno natjecanje...između partnera i Vas...između dvoje djece...

U svakom slučaju znam da će Tangram biti u svakom domu. Dolazi zima, dani su kratki, vani je hladno...što raditi ? Slažite svoj Tangram u toploj sobi, uz dragu osobu, zabavite sebe, zabavite djecu...i to je to.

Veliki zagrljaj Vam šaljem i sretno u slaganju.

Ančica pl.Orehovec

Članak indeksiran 23. 03. 2023 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me