Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profil "Славица Видмер Срејовић": Bravo Francuzi!

20.07.2021
Tekst članka

,КОНАЧНО!!! Коначно!!!

 

Коначно је један од хришћанских лидера устао и јасно проговорио против затварања људи, медицинског апартхејда и корона терора.

Владика Асирске Цркве Истока у Аустралији, Мар Мери Емануел јуче се обратио аустралијској влади да као владика и хришћански поглавар захтева од њих да сместа прекину мучење и затварање људи, јер су њихове мере неуставне и контрапродуктивне!

Говорио је са пуно љутње и бола због својих затворених и измучених парохијана, рекавши да као њихов верски поглавар има пуно право да се обрати властима и захтева да престану да људе третирају као стоку!!!

Рекао је да је корона обична грипа и да престану да медијски трауматизују и плаше људе.

Говорио је о отрову који људима убризгавају кроз вакцине и о праву сваког човека да јавно изнесе своје мишљење!

Рекао је да Аустралију више не препознаје и да се земља претворила у праву тиранију.

- Престаните да људе третирате као животиње! - узвикнуо је љутито владика Мар Мери. Доста је затварања! Пустите људе да живе!

Завапио је због страшне тишине која влада хришћанским светом у последњу годину и по дана и сарадње хришћанских лидера са владарима овог света који у злу лежи.

Позвао је хришћанске лидере да престану да обмањују људе са убеђивањем о ''неосуђивању'' јер је Бог Исус Христос и ПРАВДА И СНАГА И МОЋ и он је ПРВИ РЕВОЛУЦИОНАР у свету огрезлом у злу који НИЈЕ САРАЂИВАО СА ВЛАСТИМА НЕГО ИХ ЈЕ НАЗВАО АДСКИМ ПОРОДОМ И ЊИХОВОГ ОЦА НАЗВАО САТАНОМ, ОЦЕМ ЛАЖИ.

Позвао је Хришћанске лидере да заједно устану против овог зла, да СВИ дигну глас и позову власт да престане са малтретирањем народа!

Обратио се и премијеру Аустралије Скоту Морисону и премијерки Новог Јужног Велса, Гледис Берешџиклијан да сместа отворе земљу и престану да врше пресију и закључавања људи.

Људима је доста свега! - узвикнуо је.

Гледајући снимак заплакала сам од снаге која је из овог човека избијала. Истина која је куљала из његових уста рушила је све баријере и дизала многе који су изнемогло слушали његову беседу.

Из њега је коначно проговорио Дух Свети и његова снага је непомућена стизала до наших срца.

Многи Аустралијанци који су га слушали преко снимка су плакали и одушевљено рекли да ће доћи да га слушају...

Pogledajte prijevod

Slika može predstavljati tekst

Posjetite Informativni centar o virusu COVID-19 za više informacija o vakcinama.

Zatražite informacije o vakcinama

2929

9 komentara

9 podjela.

Sviđa mi se

Podijelite

Članak indeksiran 30.07.2021. Zadnji put osvježen 30.07.2021.

Ocijenjeno u analizi