Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profil: Ultrazvuk štetan za bebe

11.02.2024
Tekst članka

-

✅ Ултразвук-штетан за бебе
Ултразвук (УВ) има одређени спектрални ток фреквенција. Код излагања, овај ток "једе" све остале токове код детета. Пре излагања, дете има широк спектар перцепције света, а након ултразвука опсег постаје веома узак, а беба је практично блокирана у материци. Стога је сасвим нејасно и неоправдано, зашто гледати пол бебе? Шта се створило, то ће жена родити. И нема шта да се испитује, родиће се, видећете...
"Молекул ДНК у воденом раствору емитује непрестано сложену мелодију са понављајућим музичким изразима. Након излагања ултразвуку, остаје једна досадна нота уместо сложене мелодије. То значи да помоћу ултразвука бришемо огроман слој информација са молекула ДНК који је реализован кроз звук. Данас на Земљи нема здраве деце, јер сви они (осим дивљих племена) пролазе ултразвук."
* Гарјајев Петр Петрович доктор биолошких наука, академик медико-техничке академије Русије:"Када је тело омамљено ултразвуком, његове таласне матрице су толико искривљене да се у њима појачава једна фреквенција.Молекули ДНК доживљавају велики шок, након ултразвука дуго се опорављају, а затим производе "фантом талас" бола и страха.
Преузето од Руслан Голубцов
Превела и прилагодила Слађана Лазић
Članak indeksiran 11.03.2024. Zadnji put osvježen