Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profili i stranice: Lažni citat Billa Gatesa

01.09.2021
Tekst članka

WASHINGTON- (MaraviPost)-U šokantnoj najavi Bill Gates, suosnivač milijardera Microsofta i glavna sila koja stoji iza cjepiva protiv COVID-19, pozvao je da se sva cjepiva na osnovi genetske koronavirusa odmah skinu s tržišta.

U često mučnom 19-minutnom televizijskom govoru, Gates je rekao: “Napravili smo strašnu pogrešku. Željeli smo zaštititi ljude od opasnog virusa. No pokazalo se da je virus mnogo manje opasan nego što smo mislili. A cjepivo je daleko opasnije nego što je itko zamislio. ”

Napisao W. Gelles

"Ova cjepiva - Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca - ubijaju ljude lijevo i desno - a neke ljude jako ozlijeđuju", nastavio je Gates, ponekad mašući rukama u zraku radi dramatičnog učinka.

“Vlastiti podaci vlade pokazuju nam da se to događa. Sustav izvješćivanja CDC -a pokazuje, što?… Oko 13.000 smrtnih slučajeva do sada u SAD -u i više od pola milijuna štetnih događaja. Pa, svi znamo da je sustav prijavljivanja lažan.

“Znamo da VAERS [Sustav za izvješćivanje o nepovoljnim događajima cjepiva] centara VAERS obuhvaća samo oko jedan posto onoga što se događa. Govorimo o više od milijun smrtnih slučajeva od ovih cjepiva protiv Covida i više od 60 milijuna ljudi s lošim nuspojavama. ”

link s.d.n

https://www.maravipost.com/shocking-bill-gates.../amp/...No photo description available.

Članak indeksiran 31.03.2023. Zadnji put osvježen 31.03.2023.