Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profili i stranice: Saglasnost

13.11.2023
Tekst članka

Samo da budemo sigurni. 👍👍👍

Ne zaboravite da sutra počinje novo Facebook pravilo gdje mogu koristiti vaše slike. Ne zaboravite da je rok danas!! Može se koristiti u tužbama protiv vas. Sve što ste ikada objavili bit će javno od danas čak i poruke koje su izbrisane. Jednostavna kopija i paste ništa ne košta, bolje je na sigurnoj strani.

---

Ne dajem Facebooku ili bilo kojem subjektu povezanom s Facebookom dopuštenje da koriste moje slike, informacije, poruke ili objave, prošlosti i budućnosti. Ovom izjavom obavještavam Facebook da je strogo zabranjeno otkrivati, kopirati, distribuirati ili poduzimati bilo kakve druge radnje protiv mene na temelju ovog profila i/ili njegovog sadržaja. Informacije. Kršenje privatnosti može se kazniti zakonom. NB: Facebook je sada javna osoba. Svi članovi moraju objaviti takvu bilješku.

Ako želite, kopirajte i zalijepite ovu verziju. Ako barem jednom ne objavite izjavu, ona će prešutno dopustiti korištenje vaših fotografija kao i informacija u ažuriranju statusa profila. NEMOJ DIJELITI. Kopiraj i zalijepi.

Njihov novi algoritam bira isto nekoliko ljudi - oko 25 koji će čitati vaše objave.

Evo zašto:

Držite prst dolje bilo gdje u ovoj objavi i kopija će se pojaviti. Kliknite gumb za kopiranje. Zatim idite na svoju stranicu, započnite novu objavu i stavite prst bilo gdje u prazno polje. "Zalijepi" iskoči i klikni paste

Ovo će zaobići sustav.

NEDAM FACEBOOKU dopuštenje da podijelim bilo što moje.

Članak indeksiran 04.12.2023. Zadnji put osvježen 04.12.2023.

Ocijenjeno u analizi