Facebook profili i stranice: Slađana Velkov

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, studija nije dokazala da “Fajzerova vakcina izaziva neurodegenerativne bolesti”

IZVEŠTAJ: Fajzerova vakcina potvrđeno izaziva neurodegenerativne bolesti - studija

IZVEŠTAJ: Fajzerova vakcina potvrđeno izaziva neurodegenerativne bolesti - studija

"U novom šokantnom izvještaju o vakcinama protiv COVID-19 otkriveno je da vakcina protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posledice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući "ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti".

"Aktuelne SARSCoV-2 vakcine, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja", navodi se u izveštaju. "U ovom radu vakcina Pfizer COVID-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca vakcina." Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer vakcina može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA vakcina, neproverena vrsta vakcine koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrisati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim rečima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon primanja vakcine.

"RNA sekvenca vakcine, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije", objašnjva izvještaj.

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasledna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

Eksperiment izveden za potrebe izveštaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA vakcine. Izveštaj je utvrdio da "RNA vakcine imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima", što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Rezime izveštaja zaključuje da "Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da veruje da je regulatorno odobrenje vakcina zasnovanih na RNA za SARS-CoV-2 preuranjeno i da vakcina može naneti mnogo više štete nego koristi." Sam izveštaj završava sa ovim upozorenjem: "Vakcina bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije."

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer vakcina i dalje distribuira uprkos ovim verodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor."

https://scivisionpub.com/.../covid19-rna-based-vaccines...

https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed.../

Može biti slika sljedećeg: tekst

334334

42 komentara

Podijeljeno 238 puta

Sviđa mi se

Komentar

Podijeli

Članak indeksiran 12. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me