Facebook profili: Sladjana Velkov - ŠTA SU MIKROORGANIZMI I KAKO NASTAJE BOLEST?

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ponovo “oživljena” nesuvisla objašnjenja Slađane Velkov o mikroorganizmima i nastanku bolesti

-

Kada dođe do nakupljanja toksičnih materija u telu, koje uglavnom unosimo preko hrane, telo će najpre početi da ih odlaže pre svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje toksičnog otpada. Što više industrijske i kuvane hrane jedemo, sve više ćemo masnog tkiva imati. Tumor je korpa za otpatke u koju telo odbacuje toksične materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolovalo od otrova. Telo se neće čistiti od otpadaka sve dok uzimamo toksičnu hranu jer je preko 90% energije zauzeto varenjem velikih količina hrane kao i eliminacijom otpada. Kada prestanemo da unosimo hranu makar 1 dan, počeće čišćenje tela. Telo će se čistiti i kada smo na sirovoj hrani jer se ne troše metabolički enzimi (gorivo za ćeliju) na varenje hrane jer hrana vari samu sebe sopstvenim enzimima, koji nisu uništeni kuvanjem.
Međutim, ukoliko mi nastavimo da uzimamo toksičnu hranu, u početku neće biti čišćenja jer organizam troši najveći deo energije na varenje i eliminaciju hrane ali će jednom doći do zasićenja i telo će alarmantno početi da se čisti, da izbacuje sluz i otpatke kašljem, povraćanjem, prolivima, znojenjem...U tim trenucima, sva telesna energija je koncentrisana na čišćenje tela tako da se hrana koja bude pojedena, neće variti već truleti u stomaku, što će dodatno opteretiti organizam i produbiti problem. Ovo važi i za toksine iz vazduha i vode.
Još početkom prošlog veka su naučnici otkrili i potvrdili u mnogobrojnim eksperimentima, da bakterije ne žive samo izvan tela i napadaju nas, već da žive i nastaju u našem telu. Kada se posmatra živa krv, vidi se bezbroj sićušnih biona, malih čestica koje plivaju u krvi i iz kojih nastaju mikroorganizmi, koji se takođe nalaze u našoj krvi. Da, naša krv nije sterila već se u njoj odvija veoma složen proces metamorfoze mikroorganizama.
BIONI ili kako ih je Prof. Antoine Beshamp nazivao MIKROZIME ili po Prof. dr Ginter Enderlain-u PROTITI su osnovna jedinica života, orgonske energije. Nalaze se u živoj materiji, vodi i vazduhu. U potpuno zdravom telu ne dolazi do transformacije biona. U bolesnom telu, kada dođe do povećane kiselosti organizma, iz biona se vrenjem stvaraju različiti oblici, patogene bakterije a u kiselijoj sredini dolazi i do transformacije u gljivice.
Ako, na primer, dođemo u dodir sa bakterijom antraxa, u zdravom telu, koje ima visok PH, bakterija će preći u manje patogenu formu, kao što u svom videu pokazuje dr Robert Young. Ako je telo zagađeno, bakterija će nastaviti svoje razmnožavanje i produkti metabolizma bakterije ce dovesti do simptoma "bolesti".
Patogena forma mikroba se ne može održati tamo gde nema patogenih uslova za njen opstanak. Kao što se komarci ne mogu razmnožavati tamo gde nema močvara.
Kako ljudi neprestano dolaze u dodir sa svakakvim patogenima, nekada test može pokazati njihovo prisustvo ali to je kratkotrajno, dan, dva, tri, dok ne pređu u manje patogenu formu. Zato je moguće da ponekad ima patogena a nema simptoma bolesti.
Virusi su delovi genetskog materijala koji nastaju raspadanjem ćelija i mikroba. Kada smo kiseli, dolazi do raspadanja ćelija, crvenih krvnih zrnaca, mikroba... Kada se ćelija raspadne, delovi raspadnutnog genetskog materijala - proteinskih delića, plivaju između ćelija u organizmu. Što kiseliji organizam, biće više raspadanja i više proteinskih delića - virusa. Virusi nisu živa bića i ne razmožavaju se, već se ponašaju kao paraziti i opstaju na račun ćelija na koje se prikače.
Dr Robert Young objašnjava transformaciju mikroba:
Na engleskom: http://www.youtube.com/watch?v=cI0v_h-Y0UY&NR=1...
http://www.youtube.com/watch?v=S3oleKrSCwc
Sa prevodom: https://www.youtube.com/watch?v=sWpEN5zjMq0
To znači da će usled kiselosti organizma (uglavnom zbog zagađenog vazduha, vode i hrane) doći do transformacije biona u mikroorganizme. Mikroorganizmi će prilikom dezintegracije, ostavljati velike količine otpada iza sebe što će dodatno opteretiti organizam.

Da li su onda mikroorganizmi krivi za našu bolest ili je problem u kiselosti organizma? Da nije bilo patološke, kisele podloge ne bi došlo do razvoja mikroorganizama. Kada uzimamo antibiotik da ubijemo mikrobe, oslobodićemo se privremeno jednog broja mikroba ali će antibiotici - ANTI BIOS = PROTIV ŽIVOTA uništavati i BIONE pa će se na taj način dodatno zakiseliti organizam i dovesti do dalje transformacije u mikrobe. Jedini način da se zaustavi transformacija biona u mikrobe je da se telo održava alkalnim. Da li će nešto biti alkalno (bazno) ili kiselo zavisi od stepena vibracije-frekfence. Određena vibracija može menjati sve pa i formu nekog bića akumulacijom ili dezintegracijom biona.
Sva hrana ima sopstvenu vibraciju. Tako znamo da je prosečna frekfenca ljudskog tela izmedju 60 i 70 Hz, kada frekfenca opada i imuni sistem slabi. Kada frekfenca padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekfencu, stepen kiselosti na kojoj će doći do razvoja određenog mikroba, što znači da svaki mikrob ima svoju frekfencu. Supstance sa većom vibracijom će uništiti bolest sa nižom vibracijom. Tako biva veoma važno sa kakvom vibracijom hranu jedemo, udišemo i absorbujemo. Toksične materije snižavaju našu telesnu vibraciju, tako industrijska hrana ima 0 Hz, sveže voće i povrće oko 15 Hz, sušeno bilje do 27 Hz dok eterična ulja imaju između 52 i 320 Hz, što je frekfenca ružinog ulja. Naše misli takođe imaju svoju vibraciju tako da će negativne misli snižavati telesnu frekfencu i dovoditi do bolesti dok nas pozitivne misli leče.
http://www.youtube.com/watch?v=05Io6lop3mk
Posle smrti organizma, dolazi do dezintegracije materije do stepena biona tako da određena koncentracija biona ostaje ne razagrađena i spremna za kreiranje novog živog organizma. Bioni su neuništivi i predstavljaju osnovnu jedinicu života.
Kada se češće čistimo (razboljevamo), organizam će biti zdraviji, ako toga nema, može doći do težih poremećaja usled veoma kisele sredine i dezintegracije velike količine biona. Deca imaju snažnije mehanizme odbrane i zato su češto "bolešljiva" i imaju višu temperaturu od odraslih. Povišena temperatura je samo veća frekfenca na kojoj mnogi mikrobi ne mogu opstati i činimo sebi loše kada je snižavamo.
Zašto se "prehladimo"? Ne razbolimo se od hladnoće već zato sto kada nam je hladno, dođe do skupljanja krvnih sudova na površini, tako da velika količina krvi a samim tim i toksina, dospe do vitalnih organa kada organizam reagira time što počinje čišćenje: kašalj, znojenje, povraćanje, prolivi...Nijedan od ovih načina čišćenja ne treba zaustavljati već samo omogućiti lakšu eliminaciju toksina uzimanjem dosta čiste osunčane vode koja ce razvodniti sluz, biti bez hrane 2-3 dana, na svežim sokovima ili samo na sirovoj hrani, udisati čist vazduh i odmarati se.
Mikrobi se neće razvijati van živog organizma ali mogu preživeti neko kraće vreme tako da je moguće da neki mikroorganizam pređe sa neke osobe na nas. Ukoliko je naše telo kiselo, nastaviće da se razmnožavaju u našem telu ali ukoliko je naše telo bazno, za dan, dva će se raspasti i od njih će ostati samo bioni. Znači, i u slučaju da mikrobi pređu na nas, opet sve zavisi od kiselosti (frekfence) našeg tela.
Znači, treba samo podići vibraciju čistim vazduhom, čistom vodom, sirovom hranom, suncem, fizičkim aktivnostima i pozitivnim mislima i sve će biti u redu. 🙂

Dr Sladjana Velkov 

Članak indeksiran 02. 07. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me