Facebook progil Ana Dzunic III Jel se sećate kad smo bili mali

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vakcinacija djece u Torontu kao prilika za manipulativno izvještavanje

-

Jel se sećate kad smo bili mali pa nas roditelji savetuju da ne uzimamo slatkiše od nepoznatih osoba pošto mogu da budu pedofili ili dileri droge? E sada pedofilska sekta i farmakodileri mame vašu decu sladoledom da im malo modifikuju gene i sterilišu ih naravno bez vašeg znanja..

"Mreža Univerziteta za zdravlje u Ontariju udružuje se s organizatorima zajednice kako bi djeci isporučili vakcine protiv Pfizera na skočnom događaju o vakcinama na Trgu Nathan Phillips ove nedjelje - a djecu se potiče da to čine čak i bez dozvole roditelja.

"Praznične vijesti: naš tim pop-up cjepiva dolazi na Trg Nathana Phillipsa za djecu starije od 12 godina ove nedjelje", najavio je u petak naučnik s Harvarda Andrew Baback Boozary. " Udar socijalne medicine: besplatan sladoled s vakcinom ."

Pokrajinski Zakon o saglasnosti za zdravstvenu zaštitu u Ontariju navodi da ne postoji minimalna dob za davanje pristanka za cijepljenje i da djetetu nije potrebno vanjsko odobrenje da bi ga dobilo.

U Yorku oni koji imaju manje od 13 godina trebaju roditelja ili staratelja da prisustvuju radi davanja usmene saglasnosti ili trebaju potpisati obrazac za pristanak.

Regija Peel je u početku zatražila od roditelja ili staratelja da pruže "informirani pristanak", kada će najava sastanaka biti otvorena u četvrtak za sve osobe starije od 12 godina, u saopćenju za medije u srijedu ujutro.

Kasnije tog dana, regija je promijenila melodiju, rekavši da odobrenje više nije potrebno. Peel je rekao Zvezdi da je ovo uklanjanje barijera.

Toronto Public Health rekao je da neće tražiti odobrenje roditelja ili staratelja, pozivajući se na Zakon o saglasnosti za zdravstvenu zaštitu.

Doktorica Saba Merchant, pedijatar, takođe je tvrdila da djeci od 12 do 15 godina nije potrebno odobrenje roditelja za snimanje COVID-a.

"Ako dijete nema intelektualne smetnje, onda definitivno ima kapacitet i sposobnost da donese takvu odluku", rekla je.

S obzirom na izuzetno mali rizik koji COVID-19 predstavlja za djecu, neobično je da vlada toliko želi da se djeca vakcinišu.

Značajno je da je vakcina protiv mRNA Pfizer nedavno odobrena od strane američke Federalne uprave za lijekove za hitne potrebe za 12-15 godina.

Ovo je samo još jedan primjer kako ljevičari pokušavaju uzurpirati roditeljski autoritet i umanjiti ulogu roditelja u odgoju svoje djece, posebno kada su u pitanju važne zdravstvene odluke.

https://humansarefree.com/…/canadian-government-lures-child…

May be an image of text that says 'HUMANS ARE FREE RAT PROTIV DJECE Kanadska Vlada Namami Djecu Sladoledom Da Uzimaju COVID Cjepivo Bez Pristanka Roditelja HUMANS FREE HAF 23. Maja 2021 U Trendu Sada'

May be an image of one or more people, people standing and text

May be an image of one or more people and text

Članak indeksiran 07. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 6 dana
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me